Juba mõnda aega on plaanis olnud endale muretseda uus televiisor. Lootsin,et seoses uute õhukeste telekate pealetungiga teevad kauplused mõne suurema CRT telekate lõpumüügi aga mingil põhjusel on enamus korralikemaid CRT telekaid kadusid märkamatult kaupluste lettidelt.
Mõttes oli endale muretseda Philips 32PW9520 aga see telekas kadus väga ootamatult hinnakirjadest ja tundub,et seda telekat enam Eestis saadaval ei ole.
Eelmisel nädalal avastasin philipsi kodulehelt,et neil uued mudelid väljas.
Üks neist:Philips 32PW9551/12
on väidetavalt "HD ready" ning omab ka HDMI ja YPbPr sisendeid!
Olen päris palju netis surfanud aga päris selgeks enda jaoks asja saanud ei ole.
Kas selline telekas oleks mõtet endale muretseda?
Kindlasti on siin rahvast,kes soovitaks lcd või plasma tv muretseda aga hinnavahed on crt ning õhukeste telekate vahel ikka päris olulised.
See "HD ready" philips maksab Eestis 11999.-. Seega olen vähemalt hetkel seisukohal,et parem on mõttekam osta korralik CRT, hädise LCD või plasma asemel.
Oskab keegi midagi tarka soovitada või kommenteerida seda "HD ready" philipsit?
Mõttes oli endale muretseda Philips 32PW9520 aga see telekas kadus väga ootamatult hinnakirjadest ja tundub,et seda telekat enam Eestis saadaval ei ole.
Eelmisel nädalal avastasin philipsi kodulehelt,et neil uued mudelid väljas.
Üks neist:Philips 32PW9551/12
on väidetavalt "HD ready" ning omab ka HDMI ja YPbPr sisendeid!
Olen päris palju netis surfanud aga päris selgeks enda jaoks asja saanud ei ole.
Kas selline telekas oleks mõtet endale muretseda?
Kindlasti on siin rahvast,kes soovitaks lcd või plasma tv muretseda aga hinnavahed on crt ning õhukeste telekate vahel ikka päris olulised.
See "HD ready" philips maksab Eestis 11999.-. Seega olen vähemalt hetkel seisukohal,et parem on mõttekam osta korralik CRT, hädise LCD või plasma asemel.
Oskab keegi midagi tarka soovitada või kommenteerida seda "HD ready" philipsit?
Comment