Teade

Collapse
No announcement yet.

Mure - Beko pilt väriseb

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Mure - Beko pilt väriseb

    Mure selline - on üks Beko telekas, ostetud ca 2 aastat tagasi (täpset marki ei tea hetkel ütelda, tagant leidsin sellise seerianumbri - 21C6T45NX/2SC/HPJ S), viimane pool aastat on kiusanud selline häda, et pilt väriseb kergelt üles-alla. Vahel rohkem, vahel vähem, vaadata saab, aga ikka häiriv on. Mõned korrad on juhtunud koguni, et pilt on jooksma hakanud, kerib paar korda üle ekraani ja jääb siis mõneks ajaks jälle paika. (Seda viimast on juhtunud küll ainult arvutist telekasse lastud pildi korral). Muid vigu pole nagu tähele pannud.
    Mis viga võiks olla, kust üldse vea otsimist võiks alustada? Või kes seda teeks?

    #2
    siin on vaja teada täpset teleri marki,muidu on raske midagi arvata

    Comment


      #3
      Originally posted by kreeklane@May 17 2006, 13:53
      siin on vaja teada täpset teleri marki,muidu on raske midagi arvata
      Leidsin paberid üles, mark on 21C6T45, šassii 16.1 CTV .
      Ma oleks väga tänulik, kui keegi võtaks vavevaks midagi arvata.

      Comment


        #4
        otsing ei andnud mingit abi.sellist mudelit ei taha ükski firma oma lapseks tunnistada.
        on see viga pidevalt,või lööb ta ainult mõnikord välja?

        Comment


          #5
          Väga sarnane mudel peaks olema 21B5T45, aga ka selle kohta annab google ainult paar vastust. Pildi värin on olemas kogu aeg, mõnikord vaevumärgatav, mõnikord nii sentimeetri jagu üles-alla, aga see ei paista olevat seotud millegi muuga . Üks asi tuli veel meelde - siis kui pilt sünkrost välja läks, oli enne ekraanil märgata mingit horisontaalset joont või häiret, mis mööda ekraani aeglaselt üles roomas - kui jõudis ülemise servani, hakkas pilt jooksma. Natukese aja pärast oli pilt tagasi ees ja sama kordus mõne minuti pärast. Aga nagu ütlesin - enamasti on vaid värin, mis ei sõltu ka signaali allikast, sama häda on nii antennist kui videosisendist tuleva pildiga.

          Comment


            #6
            pole ka selle teise beko kohta mingeid andmeid.kuidas mõjub sünkrole kaadri heledus?on selliseid mudeleid,mis talvise pildi näitamist ei kannatanud-valge lume korral hakkas kaader kohe jooksma.
            ise sa seda telerit vaevalt parandada suudad,vii ta kuhugi parandusse.kindlasti moonutab mingi asi sünkroimplsi kuju,aga siin tuleb välja nuputada, et miks ja misasi.

            Comment

            Working...
            X