Teade

Collapse
No announcement yet.

K: pal/ntsc ja autotelekad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

K: pal/ntsc ja autotelekad

kysimus selline et kui autotelekad mängivad ntsc-d (või pali, igaljuhul ainult 1-e neist korralikult) ehk siis on nii et euro play stationi plaadid näitavad ilusat pilti aga usa formaadid on mustvalged ja värisevad.. et kas on olemas mingi vahevidin vms mis siis telekate ja play stationi vahele panna saaks et ka usa formaadiga dvd-d ilusat pilti näitaks, ps. toatelekaga on kõik korras... aga autos võiks töötada nii usa kui ka euro formaadid... on see võimalik??

tänan

tuleb panna vastav dekoder ja asi korras

Comment

dekoder on siis täpsemalt mis asi? käib kuskile juhtme vahele? kust sellist asja saada oleks?

tänud ette

Comment

kui hästi üldiselt,siis käib dekooder tõesti juhtmete vahele.aga paigaldamiseks ja dekoodri tüübi valikuks on vaja teada televiisori marki,või vähemalt olemasoleva dekoodri m/s nimetust.

Comment

hmm, telerite firma on selline suht suvaline nii et vaevalt see kellegile midagi ytleb... ja pole õrna aimugi kuidas olemasoleva dekoodri kindlaks teha saab...

Comment

ära nüüd häbene,ütle nimetus välja.aga täpselt,kõikide numbritega ja tähtedega lõpus.

Comment

karpide peal peaks need numbrid olema aga need on hetkel kaugel, kui ma nad kätte saan (homme ehk) siis kirjutan siia ja räägime edasi...

tänud

Comment

Tervist kõigile!!
                Kui sobib,siis senikaua kui muffler otsib koode,saaksite äkki abiks olla?(mul sama probleem)

telekas on-----AUDIOVOX
                model nr.-AVT-1457
                frequency range-VHF 2-13 CH UHF 14-69 CH CATV 1-125 CH

Ja siis veel videomakk----AUDIOVOX
                model nr.-AVP-6750

Mõlemad siis ntsc süsteemiga!Kui ma nüüd tahaks vaadata videokassette näiteks,siis kas aitab mind selline asi?
                Tundub küll,et see ainult telekanalite vaatamise lahendab!?Kuid mis saab videomakist??

Tänud vastajatele!!

Comment

see plokk aitab eelkõige video vaatamisel,aga kui telerit natuke kohendada siis sobib ka saadete vaatamisel.ainuke si,et kust sa sellise plokki saad?

Comment

Sain ma siis õieti aru,et see asi
                    http://www.yoho-games.com/PlayStation_2/VG...42/product.aspx

on siis plokk millega ma saan videomakist(NTSC) telekasse(NTSC) korraliku pildi??
                    Kassetid on lindistatud PAL süsteemis.
                    Kas sa (kreeklane) mõtlesid et kust ma selle ploki saan? Poest peaks ikka saama!

Comment

ei,see plokk võimaldab vaadata filmi PAL süsteemiga videomaki korral NTSC süsteemiga teleris.
                      aga kui sa leidsid võimaluse sellise plokki saamiseks,siis võtta kasutaja mufler ka kampa.temale läheb muidugi vastupidist plokki tarvis(ntsc muudab pal signaaliks)

Comment

Selge,lähen uurin asja poodidest!
                        Kasutaja mufflerile sobiks siis selline asi ?
                        http://www.yoho-games.com/images/pro...nails/1474.JPG

Minu puhul(nagu olen aru saanud)lihtsam variant olen otsustanud,et tavaline kaasaskantav DVD player autosse ja videokassetid kõik DVD`le lindistada?!
                        Soovitati DENVER`it,millel pidi olema PAL to NTSC võimalus!
                        Videomaki võin põõsasse visata? Kas keegi on videomakist huvitatud?

Comment

videomaki aeg on tõesti läbi,autos eriti.mõõdult on ta suur,ja kogub hästi tolmu.tüli ainult.
                          mufleri asja lahendaks see viimane plokk ideaalselt.

Comment

Vs: K: pal/ntsc ja autotelekad

tohohh juba mu probleemile lahendus olemas? aga kust selle vidina saab ja kui ma siis tahaks näiteks teist formaati kasutada siis pean selle jälle vahelt ära võtma??

igaljuhul tft-d on sellised http://www.canjing.net/product_show.asp?typeid=6&id=18 ega siin eriti infot ei ole kahjuks, naljakas on see et siin on kirjas et PAL/NTSC aga see ei pea eriti paika...

Comment

Vs: K: pal/ntsc ja autotelekad

ai krt see junn tahab veel voolu ka saada, natuke halb...

Comment

Working...
                              X