Teade

Collapse
No announcement yet.

auto ntsc tv

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

auto ntsc tv

Sattus siis kätte selline automakk millel sisse ehitatud ka tv-tuuner.Kuna tegu on eelkõige usa turule toodetud pilliga siis on ka tuuner ehitatud ntsc kanalite vaatamise jaoks.
    Küsimus, nagu arvatagi võite, oleks siis selline, kas on võimalik tuunerit modida pal kanalite mängimiseks?Tuuner ise, nagu ma aru sain sisse vaadates, on u 2x4cm metall korpuse sees...
    Eesti kanalid leiab korralikult ülesse, pilt on korralik ja puhas kuid puuduvad värvid ning heli.

Tänud!

Vs: auto ntsc tv

teoreetiliselt on võimalik.tuleb lisada dekooder ja heliplokk.aga et kas praktiliselt saab,see sõltub juba aparaadist.andmeid on rohkem vaja.

Comment

seda loomulikult.ma lihtsalt tahtsingi teada, kas üldse on mingi võimalus enne kui ma ta sealt plaadi küljest lahti joodan ja uurin, mis tuuneri teine külg sisaldab(mõnda kivi näiteks).peal pool oli ainult hunnik spiraali keeratud vasktraadijuppe.
      Tegelane ise on aga mingine hiina ime ja netist midagi peale turustaja poe lehekülje ei leia(Innovatek 386tv)

aga eks ma roogin ta sealt välja ja panen tast siia mõne pildigi äkki üles

Comment

ära midagi lahti jooda.tee pilte,nii seest kui väljast.samuti tagant,et pistikud oleksid hästi näha.

Comment

Kahjuks nägin Te postitust liiga hilja ja jõudsin juba asja lahti joota
          Tänu selle sain targemaks, et seal sees on 2 kivi:
          1.(suurem) SN761677 ( TV/VCR Tuner IC With DC/DC Converter)
          2.(väiksem) TDA9881TS

pistiku otstest on minu ära lugemise järgi kasutusel 6+antenni ots+korpus

pildid asjast: http://www.album.ee/?o=316983120

Comment

asja määrab ära TDA9881.
            paistab et on täitsa võimalik ringi teha.milline on teise filtri täpne nimetus?

Comment

ei saand aru täpselt mida sa mõtlesid

suure peal kirjas: 57CN21T;SN761677;texas instruments logo

väikese peal kirjas: TDA9881TS;VCJA40 01 ;DnG05252;philipsi logo

loodan, et sellest on abi....

ps. kui asi toimima hakkab siis su vaev ei jää tasumata....

Comment

ma mõtlesin neid kaht metallist vidinat,millel ühel on peal XA002D ja teisel tundub olevat TF***
                neid tahaks täpsustada.ideaalne oleks,kui neil sagedused peal oleksid.aga lepiks ka muude andmetega.

Comment

nii seal peal on siis TF4.000

Comment

see on siis 4MHz kvarts.
                    kuidas dvd näitab,kas värv ja hääl on?

Comment

dvd mängimine on kõik korras,olemas nii värv kui hääl.

Comment

see teeb asja lihtsamaks,tuleb vahetada filtrid ja viia tüüner sundkorras B/G peale

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
                          see teeb asja lihtsamaks,tuleb vahetada filtrid ja viia tüüner sundkorras B/G peale
                          ole hea seleta mulle täpsemalt ära, mida ma tegema pean, mida ostma, mida jootma, mida vahetama jne.

ning tüle mis hinda sa selle info eest küsid.....äkki saab suga ka näiteks MSN-is rääkida???

Comment

siin ei saa konkreetset nõu anda,sest ei tea täpset skeemilahendust.
                            töö käik on iseenesest selline:algul tuleb välja joonistada skeemi see osa,mis määrab sagedused.siis saab aru,et missugune muutus on vajalik.muutus teostatakse mõne takisti lisamise/katkestamisega.
                            filter tuleb valida 38,0 või 38,9MHz.see tuleb kindlasti vahetada.

Comment

nu selge....et lähen tevalosse ja ostan 38,0 või 38,9MHz kvartsi.
                              Siis otsin mõne targema venna nagu sina ja lasen asja modida.
                              Aga kas annab asja ilma mängijata ära modida või läheb mängijat ka vaja?
                              Äkki oled isegi nõus asja ette võtma mingi summa eest??
                              viimati muutis kasutaja kait; 05 m 2006, 23:31.

Comment

Working...
                              X