Teade

Collapse
No announcement yet.

S-VHS juhe

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

S-VHS juhe

Tere!

Tean, et siin on igasuguseid teemasid TV-out juhtmetest jne, kuid ma nii võhik selles valdkonnas veel, et kurdaks siiski oma mure ära ja loodan mõistvat suhtumist ja abi.
    Nimelt tuli vajadus osta uus TV-out juhe, sest eelmine läks katki ja viskasin ära. Vahepeal sai ka uus LG teler soetatud. Läksin siis ON-OFF-i poodi ja ütlesin, et vaja oleks TV-out juhet, et arvutist telekasse pilt saada. Natukese aja pärast ta mulle tõigi S-VHS juhtme. Kahtlesin, kuid anti mõista, et see toimib. Nüüd kodus olles olen üritanud aretada igatepidi, kuid telekas ei võta pilti ette. Ma ei tea, kas asi on minus, telekas või sai tõesti vale juhe ostetud.
    Tore oleks kui asjatundjad aitaksid mind sellest jamast välja. Seletaks üksipulgi lahti, mida ma peaksin tegema, et asjale pihta saada vms...Jään ootama...Tänan!

Vs: S-VHS juhe

kas teleril on üldse svhs sisend?kui ei ole,siis millised on?

Comment

Ma ei tea, kas on SVHS sisend SCART-i moodi tundub see seal taga olevat

Comment

aga kuidas oli arvuti ühendatud eelmise televiisori ajal?

Comment

Eelmine TV-out juhe oli arvutiga kaasas ja TV-x oli samamoodi LG, kuid vanem. Juhtme ots oli aga teistsugune, praegu on nagu SCART ots, kuid siis oli selline ots, mis läks sinna kuhu läheb teleka antenn tavaliselt...Lisaks veel nii palju, et tegu on GF 4 MX 440 videokaardiga. Mulle endale tundub, et ma vist pean selle juhtme välja vahetama või on sellega midagi peale hakata ? Tahaks ikkagi asja tööle saada...aidake!

Comment

Kas uuel LG telekal esipaneelil (võib olla mingi katte all) on S-Video pesa? Kui on uuem telekas siis usutavasti on. Sinna panegi oma ostetud S-Video juhe ja teine ots muidugi GeForce kaarti. Nüüd lülita teleka menüüst just selle sisendi peale. Kuidas seda teha, õpetab sind manuaal.
            Kui esipaneelil sellist sisendit pole, võib arvata et telekas ei oskagi S-Video signaali näidata ja siis on natuke teine jutt.
            Arvutist lähed oma GeForce settingutesse - hiire paremklikk desktopil ja valid Properties, avanenud aknas valid Settings vahelehe ja seal all vajutad nuppu Advanced. Missugune aken nüüd avaneb, oleneb juba videokaardi draiveritest, aga tavaliselt on seal GeForce vaheleht. Klikid seda ja oledki oma videokaardi settingutes.
            Vaheleht nView Display Settings peaks nüüd näitama, et TV on külge ühendatud. Kas on? All on veel nupp Detect Displays, kui seda vajutades ikka TV-d ei ilmu, pole järelikult arvuti->TV vahel kontakti.

Comment

Juhe on selline, kus üks ots läheb arvuti taha, teises otsas on SCART, mille panen teleka taha ja siis on veel kolmas ots - must ja valge, mille peale on märgitud Sound L ja Sound R ... Esipaneelil on sellised sisendid nagu: kollast värvi Audio ja soundi omad...Tegin nii nagu sebastian ytles, kuid piixuga ei juhtunud...tundub, et ON-OFFi klienditeenindaja pani pange ja minu kahtlused osutusid tõeseks...vist ei jää midagi muud üle, kui juhe tagasi viia ?

Comment

Sorri, ma ei lugenud korralikult, et sul siiski SCART pistikuga juhe

Ehk ON-OFF'is siiski ei pandud mööda. Nad ilmselt eeldasid, et sinu telekal on S-Video sisend ka SCART pesas, nagu ta enamustel uuema aja telekatel ongi.
                Enne kui midagi vahetama lähed (ja sa ju ei teagi mille vastu vahetada) tee ikka selgeks kas telekal üldse on S-Video sisend või mitte. Sellest oleneb, missugust juhet vaja.
                Anna kasvõi teleka mark, vaatame järgi.
                See kollane seal esipaneelil on ka video sisend, aga mitte S-Video vaid Composite video. Näiteks neile videokaameratele, mis ei anna S-Video signaali välja. Valge ja punane on helisisendid - vasak ja parem kanal.

Comment

Uurisin teleka manuaali ja jääb mulje, et sellel LG telekal on mitu erinevat mudelit vms, sest manuaalis on antud selliseid settinguid, mis minu teleka manuaalis puuduvad. S-videost on nii palju räägitud ainult
                  Telekas ise on valmistatud Euroopas ja midagi täpsemat ma selle kohta sealt välja ei lugenud kui LG Flatron Pilt
                  viimati muutis kasutaja miga; 27 m 2006, 09:06.

Comment

sõltumata sellest,kas scardis on svhs sisend või mitte,peab vähemalt must-valge kujutis igal juhul tekkima.kui ei teki,siis tuleb vaadata asja arvuti poolelt.

Comment

Lasin igaksjuhuks VGA draiverid uuesti üle. Juhtmed on kõik korralikult taga. Lähen Properties -> Settings ja seal on 2 ekraani vastavalt märgistatud 1 ja 2 ... et mis ma seal täpsemalt pean tegema...?

Comment

Proovi nii nagu eelmises postituses kirjutasin.
                        Võibolla on vanema kaardi settingud erinevad, minu GF7600GS näitab igatahes sellist.

Arvutist lähed oma GeForce settingutesse - hiire paremklikk desktopil ja valid Properties, avanenud aknas valid Settings vahelehe ja seal all vajutad nuppu Advanced. Missugune aken nüüd avaneb, oleneb juba videokaardi draiveritest, aga tavaliselt on seal GeForce vaheleht. Klikid seda ja oledki oma videokaardi settingutes.
                        Vaheleht nView Display Settings peaks nüüd näitama, et TV on külge ühendatud. Kas on? All on veel nupp Detect Displays, kui seda vajutades ikka TV-d ei ilmu, pole järelikult arvuti->TV vahel kontakti.

Mustvalge kujutis peab muidugi tekkima, aga nähtavasti pole kaardi settingutes TV sisse lülitud.

Comment

http://www.yeint.ee/drivers/Connecti...damine%20tv%22

Ilus värviline juhend

Comment

See piltidega õpetus on väga hea. Tegin täpselt nii nagu seal on, kuid mul pole üldse sellist valikut nagu nView Display ja selle õpetuse järgi pole enam mõtet edasi minna. Et mis kala on siis ?
                            viimati muutis kasutaja miga; 27 m 2006, 16:10.

Comment

Draiverid võtsid ikka sealt?
                              http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp

Vasakult valid Graphics Driver, keskmises aknas GeForce and TNT2, paremas oma OP süsteem ja GO. Vajutad Primary Download Site, Accept ja siis ülevalt Click here if the download doesn't start...

Comment

Working...
                              X