Teade

Collapse
No announcement yet.

Monitori väljalülituse ärahoidmine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Monitori väljalülituse ärahoidmine

Tekkis mõte, et kas oleks võimalik teha mingi seade monitori ja arvuti vahele, mis siis ei laseks arvutil monitori mingil moel väljalülitada. Kasutada vana videokaarti mingite vajalike signaalide saamiseks?

Vaja oleks seda kuna ma tihtipeale ehitan/parandan või niisama teen mingeid katseid arvutitega. Näit. proovin palju erinevaid PCI kaarte vms. ja siis neid vahetades monitor käib muudkui sisse-välja ja see vist ei ole eriti hea
    Isegi restarti tehes jõuab monitor end korraks välja lülida ja neid vaja kah tihtipeale palju teha.
    Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
    Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Vs: Monitori väljalülituse ärahoidmine

Control Panel - power options ja otsid üles õige koha, win98 oli vist sama lihtne.

Comment

See on tarkvaraline värk... mul on vaja, et arvutil oleks VÕIMATU monitori välja lülitada.

Lisaks küsiks, et kuidas monitor saab aru, et ta on arvutiga ühenduses kui arvuti ei käi (ei näita seda "no connection" silti)... selle ära petmine ajaks kui arvuti tahab monitori välja lülitada oleks kah üks lahendus (näitab seda silti siis)... kuigi iga monitoriga see ei toimiks.
      Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !

Comment

Seda tunti ära 1 pinni seisu järgi. Vist pin nr.4?
        arvuti ei lülitagi molu välja, viimane teeb seda ise, kui sünkrosignaalid kaovad. Pead ikka molu enda (prose) sisse pugema.
        - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
        - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Mul ühel IBM monitoril ei ole üldse 4,9,11 otsi pistikus... katsetamise teel sain teada, et viskab pildi tasku (see silt) kui ots 10 maaga lühistada... ühel suvalisel PCI kaardil oli see kah maaga koos. Ei tea kui see juhe lihtsalt ära katkestada kas siis pilti näitaks?

Ja seda ma arvasin jah, et sünkrosignaalide puudumisel lülitab välja. Seepärast ma mõtlesingi, et järsku saab neid signaale kusagilt vanast videokaardist kätte niikauaks kui arvuti neid ise ei anna vms.

Kui seda nr. 10 juhet katkestada ei tohi siis kõige lihtsam varjant tundub praegu lihtsalt teha mingi lihtne skeem, mis jälgiks neid sünkrosignaale ja nende puudumisel katkestaks selle 10 juhtme releega näit. et monitor sisse jääks kuniks sünkrod tagasi tulevad

Comment

sünkrosignaal on vajalik kujutise sünkroniseerimiseks.vähemalt vanadel mudelitel tuli arvutist pinge,mis monitori sisse lülitas(midagi analoogilist autoraadio remote pingega)

Comment

http://www.epanorama.net/documents/pc/vga_bd15.html seal lehe lõpus on kah mainitud, et sünkrodega lülitatakse.

Aga muidugi oskad sa ehk sellest pingest midagi lähemalt rääkida... ma siis võiks seda võimalust ka uurida

Comment

Pinget polegi ilmtingimata vaja, molu tunneb otsa maha tõmbamist. Muidugi võib olla ka teistsuguseid lahendusi.
                Muuks tarbeks toda koiba tavaliselt ei pruugita, võid otsa rahulikult katseks plaadi pealt lahti joota.
                - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
                - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
                X