Kaameral (Panasonic NV-GS300) peaks kirjade järgi olema DV-in, aga Pinnacle väidab, et kaabel pole ühendatud ja ühesõnaga ei leia tape-recorderit, millele salvestada kui tahan arvutist filmi tagasi kaamerasse tõmmata. oskab keegi tark ehk aidata?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Panasonic NV-GS300, DV-in
Collapse
X
-
Vs: Panasonic NV-GS300, DV-in
Manualis on kirjas, et tuleb ühendada DV kaabliga, siis kaameral võimaldada REC STDBY ja peaks hakkama lindistama, aga vat minul ei hakka peale neid toiminguid, või õigemini kaameras lint hakkab käima küll, a miskit ei salvestu kuna arvutist ei jõua pilt kaamerasse. Ehk on mul mingi vale fireware kaart või kaabel?
Comment
-
Et mis versioon Pinnacle on. Ning pir*** versioonidega on ennegi peavalu rahval olnud...
Aga, kui selle kaabliga saad salvestada kaamerast-->arvutisse, siis peab see ka vastupidi toimima. Vaata veel kord manualist üle kaamera setingute määramine - osadel kaameratel on kaks sisenditV ja analoogvideo ning need on eraldi valitavad (aktiveeritavad). Ja kui pilt arvutist--> kaamerasse ikka tuleb, siis tavaliselt on see ka kaamera LCD-l näha. Pinnacle setingutest vaata ikka kah, et saadad pildi DV kaudu kaamerasse... siiski kogemustega spetsialist@71
* Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*
Comment
-
Ei tea küll sellest kaamerast täpsemalt, aga üldiselt on DV sisend ainult siis aktiivne, kui kaamera on nn. Play rezhiimis, mitte Rec peal.
Ainult siis saab programm aru, et mingi salvestaja on taga.
Ja kui programm ise ei oska kaamerat salvestama panna (Pinnaclest ma ei tea), on kaameral selleks eraldi Rec nupp mille kõrval tavaliselt ka teine nupp, need tuleb koos sisse vajutada. See on nö. manuaalne salvestamine välisest allikast.
Ehk siis mida tahan öelda:
1.REC rezhiim ainult filmimiseks
2.PLAY rezhiim mahamängimiseks ja salvestamiseks välisest allikast, olgu selleks siis Firewire või S-Video/Composite/Audio sisendid.
Comment
-
Nonii, kaamera poole pealt ei tohiks probleeme olla, sest teise softiga (Motion DV) hakkas kaamera lindistama, aga ta keeldub pinnaclega monteeritud avi faili importimast, seega ei õnnestu mul ikka seda kaamerasse saada Pinnacles ei oska ma enam miskit enableda, ehk on tõesti asi selles, et ple originaal Pinnacle, aga kui ma pole kindel, et originaal tööle hakkab, siis ei tahaks nagu selle alla tuhandet matta.
Comment
-
Trial versioon peaks ikka töötama. Kui kräkitud asi, siis kindel pole miski.
Proovi näiteks Uleadi VideoStudio't: http://www.ulead.com/vs/runme.htm
või veel parem MediaStudio Pro: http://www.ulead.com/msp/runme.htm
Mõlemil on toimiv trial versioon...viimane küll kallim osta.
edit: Pinnacle kohta olen ennegi negatiivseid arvamusi kuulnud, ju siis on programm tõesti vilets.
Comment
-
Pole sel Pinnacle'l häda midagi - Liquid Pro on ikka asine värk. Aga soovi korral leian Sulle Pinnacle vers.9 tutika originaal CD. Huvi korral saada PS ja paku miskine number kah... siiski kogemustega spetsialist@71
* Videotööd Sony Pro XD kaameraga * videomontaaz Dual Xeon E5450/32GB RAM/M2.SSD/2xGPU*
Comment
Comment