Teade

Collapse
No announcement yet.

??? 21T95(BEKO) puudub sinine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

??? 21T95(BEKO) puudub sinine

Tagurpidi jälgi ajades selgus: sinise katoodil pinge oluliselt suurem, kõikide punktide omavahelised takistused teiste kanalitega analoogsed prosseni, transside mõõtmist segavad sildavad SMD takistid, lõputransid korras > oss näitaski,
    et signaal puudub, õnneks siiski protsessori väljundis oli. Nii siis kaob signaal prosse väljundi ja kineskoobi kaelale viiva juhtme vahel pesitseval
    SMD transil(markeering 3K ja külili 4), mis loomulikult ei ütle midagi. Kujutan ette, et mingi sobitus/sidestus transs, ilmselt katkestuses. Miks aga DC pinge E&K vahel väiksem kui naaberkanalite transsidel, kollektoril puudub? Ei saa aru kust kollektor pingestatakse
    Skeemi ei leia.Sassii ilmselt G8P, nii seisab plaadi vöötkoodi üleval vasakus nurgas. Monitor.ru foorumis leiti pealtvaates analoose Beko plaadi sassiiks K1 21P. Telekas tutikas, garantii puudub, toodi kingiks, ilmselt mõnest prahilast Soomest.

Vs: ??? 21T95(BEKO) puudub sinine

ei nimetus,ega arvatav šassii nimetus ei anna midagi.
    šassii G8P viitab hoopis hitachile,aga see võis sel plaadil hoopis midagi muud tähendada.
    kui võimalik,siis anna pildimaterjali.nii telerist,kui ka trükiplaadist(detailide poolelt)

Comment

Kahjuks minu pildifailid on suuremad, kuid anloogne pilt on siin:
      http://www.monitor.net.ru/forum/tv-t...nfo-86116.html
      (muide, ma ei taipa, mis tal seal peale prosse varjestuse puudus on?)
      Teleka korpusel margiks TV+, veel on triipkoodilipikul:
      68P LEN 50600526 (ülal)
      DST--040146-EL-1 (koodi all)
      8MPS-050150R-E1 (koodi all)
      Tagakaane lipikul figureerib samuti G8P.812-B
      Juhul kui skeemi ei õnnestu leida, prooviks ehk seda transsi asendada,
      niipalju kui kokku puutunud olen, on SMD-del olnud samased väljaviigud,
      aga milliste parameetrite järgi seda otsida? Järgmine samm vist oles
      servis menüüsse pääseda,,,jälle tume maa, aga värvitasakaalu vist tuleb
      sättida.Mul alles KT3130A9(B9;E9) ja ka lääne analooge, aga beeta?
      Tänud!

Comment

beko see küll ei ole.
        kas see suur m/s on tda9381?
        enne kui hakad transistori vahetama,proovi ikka mingi sarnane skeem leida.transistoritel videovõimenditel on üldiselt väga vähe erinevaid skeemilahendusi,nii et on täitsa võimalik midagi sarnast leida.
        mitu transistorit seal üldse on?

Comment

Plaatidel kirjad Beko Elektronic ja vastavad nr-id. Suur kivi pealt varjestatud, eemaldasin varje ainult altpoolt. Alumisel varjel oli kiri
          ZX8 326. Praeguseks telekas koos, eks homme uurin edasi.

Comment

Click image for larger version

Name:	TV+.jpg
Views:	1
Size:	13,7 KB
ID:	864691Teleka välimus selline:

Comment

[quote=vari]Kahjuks minu pildifailid on suuremad, kuid anloogne pilt on siin:
              quote]
              kas sama või analoogiline ? "Monitorilt" võib kivide järgi leida shassi margi..

Comment

[quote=COENG][quote=vari]Kahjuks minu pildifailid on suuremad, kuid anloogne pilt on siin:

kas sama või analoogiline ? "Monitorilt" võib kivide järgi leida shassi margi..
                >täpselt sama, seepärast ma ei saagi aru, mis tal seal puudus peale
                "emakivi" varje või kuidas seda kivi nimetada, minu tv-l on see mõlemalt poolt varjestatud. Venet küll valdan kuid skeemi leida ei oska, minu leitud numbrite põhjal tuli samuti "Hitatchi", aga ka selle skeemi ei leidnud, et huvipärast vaadata, kive neil türklastel laiast maailmast, kivide margid saan lisada esmaspäeval.Tänud!

Comment

teleri täpseks nimetuseks peaks olema Keysmart Televizor clasic 21T95 TXS 21
                  toodetud kuskil lõuna euroopas,arvatavasti rumeenias.muid andmeid kahjuks ei leidnud.

Comment

Sai siis üle pika aja käivitatud, vahepeal leitud ka SMD transside tähistused, 3K näitas BC858B, käepärast oli 857B, nädala mänginud, värvid kombes.
                    Aga sassi siiani tundmatu!

Comment

Working...
                    X