Asi selles, et mul tavaline Offset seinakinnitusega antenn ilma mootorita ja ühe LNB-ga ja see on praegu suunatud ASTRA 19,2 East peale, aga nüüd tahaks seda käsitsi Sirius 5 East peale keerata, et Viasati vahtida, aga kuidas seda ilma igasuguste spetsiaalvahenditeta teha. Kuhupoole panni keeran, pean ma midagi veel tegema ja kui mul kanaleid tuuneris sees ei ole siis kuidas ma saan kindel olla, et pann nüüd õigesse kohta on suunatud? Paluks puust ja punaseks õpetust, kellelgi vast ikka kogemusi on? Tuuneriks siis Humax VA-Fox, kuigi see vist ei mõjuta midagi. :
Teade
Collapse
No announcement yet.
Veel üks sat küsimus?
Collapse
X
-
Keerama pead päripäeva ca 14 kraadi.Samuti pead veidi langetama antenni tõusunurka.Ilma häälestusindikaatorita on jah suhteliselt raske antenni paika saada,kuid võid proovida.Enne keeramist peaksid sa aga kuskil sõbra pool need Siriuse kanalid oma tuunerisse sisse laadima.
Seejärel lülitad tuuneri ühe siriuse kanali peale ja proovid antenni keerata.NB.Enamik kanaleid on Siriusel Viaccess kodeeringus,st.vajalik on vaatajakaart.Vana helitehnika remont Pärnus
-
Kaart on mul olemas. Iseõppiv fun kaart, pidi avama kõik Viasat kanalid ilma probleemideta ja kui tuleb ette scrambled, siis seda pilti minut aega ees hoides tuleb pilt tagasi, ehk siis kaart õpib uued koodid ära. Nii mulle vähemalt Satexis töötav inimene ütles, kelle käst ma selle ostsin (loomulikult mitteametlikult ja satexil pole piraatlusega mingit pistmist). : Niiet eks ma üritan siis kätte saada selle, nägema ma neid igatahes peaks.Muusikahull!
Comment
-
No ei saa ise seda Siriust ise kätte. Midagi on valesti, tõusnurk ma arvan. Äkki on kellelgi pann praegu Siriuse peale keeratud, äkki saab keegi paintiga pildi joonistada kuidas ta umbes paiknema peaks (tõusunurka ma mõtlen). Sest niisama võin ma panni keerata, aga midagi ei muutu ja tuuner ütleb no or bad signal. Niiet järelikult on vaja mul tõusunurka teada, sest muidu ma jäängi seda satelliiti otsima. Või kui keegi teab äkki mõnda programmi või veebilehte, kus on õpetud või mingi visuaalne näide kuidas siriuse peale panni suunata. ???Muusikahull!
Comment
Comment