Teade

Collapse
No announcement yet.

Sateliit telefon

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sateliit telefon

    Kas sellist telefoni on võimalik Eestist osta ja kas seda saab üldse kasutada siin ?Ja kas sellel on mingi kasutaja rent või kõneaeg .vms.

    #2
    Vs: Sateliit telefon

    Kunagi pakkus seda teenust Radjolinia - minutihind oli pehmelt öeldes "huvitav". Ega sellel teenusel vist erilist turgu pole - selline niššitoode.
    -

    Comment


      #3
      Vs: Sateliit telefon

      Minuti hind minu mäletamist mööda oli 100 ja 200 krooni tuuris minut.Lisaks on ka sellel omad puudused.Kui kusagil koopas vangis oled või arktikas tiheda pilvituse all,siis pole sateliitidega otsenähtavust ja võid jutuajamisest vaid unistada.

      Comment


        #4
        Vs: Sateliit telefon

        Mina olen kasutanud Inmarsati ja Thuraya võrgus töötavaid telefone, müüb neid AAsat http://www.aasat.ee/index.php?lang=est&PID=60
        sellel lehel väike jutt kolme erineva süsteemi kohta.
        Eriti ei kiida neist ühtegi, kuna vajavad lagedamat kohta aga samas peaaegu igast ilma punktist saab rääkida. Pilvisus pole eriti seganud, kui õieti mäletan oli Inmarsati side sagedusel1,5GHz.
        Thurayal oli selline tore telefon, kus oli ka tavaline GSM i kaart sees, siis kui GSM levi puudus sai üle sati rääkida, see ka mugavam kui Inmarsat, kuna pole vaja kogu aeg enne ühenduse võtmist antenni suunata.
        Minutihinnad on jah kõrgevõitu .
        Inmarsati telefonil oli selline mõnus viide sees, algul tõsiselt harjumatu rääkida kui teine osapool terve sõna võrra sinust maha jäänud, see tulenes vist mingist kõne pakkimis algoritmist, sest raadiolainete läbitud teepikkus pole nii suur.

        Comment

        Working...
        X