Teade

Collapse
No announcement yet.

kaabel tv audio

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kaabel tv audio

Mure selline, et Starman väidab, et audio on eri kanalites eri keeles stereo korral. Kas kellelgi on sellega kogemusi?
    Mul aga mono telekas.
    Kuidas on võimalik antennikaablist tuleva audio kanal valida enne telekat, et ma kujutaks ette siis asja nii, et ma keeran audio balansi vastavalt sellele, et kumbalt poolt mul sobiv keel tuleb. Kas on võimalik mingi vidin kaablile vahele ehitada, nii et tele pilt ei halveneks?
    Või mis on üldse võimalik sellega teha?

Vs: kaabel tv audio

päästab ainult NICAM dekooder

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
      päästab ainult NICAM dekooder
      Oled Sa kindel et Starman kasutab NICAM stereot, mitte analoog A2 stereot ? Need on erinevad standardid. A2 stereot NICAM dekoodriga vastu võtta ei saa.

Odav see NICAM moodul just ei ole (lisaks veel paigaldustööd)
      http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=910-059

Paigaldusjuhend (loe keelevalik kakskeelsete saadete puhul):
      http://www.vihterpal.ee/pdf/NICAM.pdf

Mõni vana kasutatud videomakk, millel NICAM stereo vastuvõtja sees tuleb ehk odavamgi kui see moodul koos paigaldusega. Eelnevalt tuleks muidugi uurida kuidas on neil keelevalikuvõimalused Dual-Mono režiimis.

Digiajastu tulekuga võib kõik eelneva unustada, sest siis läheb vaja hoopis teist seadet - DVB-C digiboksi.
      viimati muutis kasutaja mesilane; 17 m 2006, 10:28.

Comment

starmaniga on selline probleem discoveriga,national geographicuga ja artega.nendel tuleb kasutada NICAM dekoodrit.kui ise moodul panna,siis tuleb lisada mugavad lülitid režiimide valikuks.

Comment

Et mul siis selline küsimus.

Kas niimodi oleks võimalik, et arvutisse panna stereot toetav tv-kaart (millel peaks olema ka väljund), arvutis teha asja veidi ümber sedasi: stereost saada kätte vajaliku keelega signaal ning see monoks ümber teha, ning pärast saata see mingi TV-kaardil oleva väljundi(?) kaudu telekasse(mis ainult mono-ga).

Kas sellist TV-kaarti on olemas (ma mõtlen väljundite poolest, et sisendist sõltumatu)?
          Teab keegi midagi soovitada? Sest tuhnisin internetis küll aga kirjeldusi kaartide kohta spetsiifilisemaid kirjeldusi oli väga vähe.

Comment

Arvuti stereo tv-kaardid võtavad kenasti nicamit vastu, endal ka selline. Kuid uuesti asja telekasse saatmiseks tuleks panna monitori tv-out ja helikaardi väljundite taha TV modulaator, millega siis saad juba oma signaali vabale kanalile juurde panna. Modulaatori võid näiteks saada vanast videomakist vms. Tavalistel tv-kaartidel pole väljundit, ainult sisend.

Comment

Working...
            X