Teade

Collapse
No announcement yet.

Tv + R

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tv + R

Tere!
    Osakab keegi öelda kus ma saaksin endale F otstega jaguri-filtri, et saaksin tulevast TV kaablist kätte TV signaali ja Raadio oma ainult-raadiote jaoks. Ei taha seina sisse ega seinale käivad TV+R pesasid, karpe vaid siis filtrit et kaablisse saata ainult siis R signaal, mis läheb otse raadio.

Vs: Tv + R

http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-11053
    See peaks sobima, kuid tv pistikutega. Pead üleminekud vahele panema, 20 eeku umbes tükk

Comment

see mind ikkagi ei rahulda, oleks vaja kilpi minevat F otstega filtrit mis läheks otse tüünerisse.

Comment

Esmalt postitatud Jann1975 poolt
        see mind ikkagi ei rahulda, oleks vaja kilpi minevat F otstega filtrit mis läheks otse tüünerisse.
        Ranteloni ribafilter BP-FM 87,5-108MHz on F otstega.
        http://www.rantelon.ee/cgi-bin/prod?cat=r2&lang_id=est tabelis otseselt
        pole aga teevad, mul sahtlis olemas.
        VÕIMENDITE REMONT ja KAASAJASTAMINE

Comment

Kui sul üle on siis oleks ühest huvitatud, kui müüd? Või on võimalik seda ka Ranteloni toodangut kuskilt osta, tiirutasin küll seal ümber poe kuid ei leidnud kuskilt kohta kus siseneda ja kas nad ise üldse müüvadki?

Comment

Esmalt postitatud Jann1975 poolt
            Kui sul üle on siis oleks ühest huvitatud, kui müüd? Või on võimalik seda ka Ranteloni toodangut kuskilt osta, tiirutasin küll seal ümber poe kuid ei leidnud kuskilt kohta kus siseneda ja kas nad ise üldse müüvadki?
            Näiteks www.tevalo.ee

Comment

On sul vaja just sageduste järgi jagada? Pane tavaline splitter ja asi korras.

Comment

Nagu teada edastab Starman oma kaablit pidi ka FM sagedusribal raadiokanaleid. Vaja oleks kaablist FM signaal tüünerisse saada nii, et TV signaal ei nõrgeneks. Kas see splitter on just selleks otstarbeks?

Siin eespool on öeldud et "pane tavaline splitter" aga siis jääb ju signaal mõlemas otsas poole nõrgemaks. On mul õigus?
                Beers of Estonia

Comment

Esmalt postitatud littleant poolt

Siin eespool on öeldud et "pane tavaline splitter" aga siis jääb ju signaal mõlemas otsas poole nõrgemaks. On mul õigus?
                  Nõup, paar - kolm dB kaotad, aga see pole tavaliselt probleemiks, kui signaal tugev on.

Comment

Esmalt postitatud erxxx poolt
                    Nõup, paar - kolm dB kaotad, aga see pole tavaliselt probleemiks, kui signaal tugev on.
                    ee kuskilt jäi mulle meelde, et 3 dB ongi 2 korda... parandage mind kui ma eksin
                    k.

Comment

Working...
                    X