Mul selline lugu, et videomakk prantsatas vastu maad, sain teisele küll ilusti hinge jälle sisse, aga pilti ekraanile ei saanud, signaal selline, nagu oleks videopead väga väga mustad, ainult üks suur säbru.Puhastamine ei andnud tulemusi.Kas võib videopeade plokk õhtul olla, või on veel mingeid võimalusi.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Videomakiga hädas
Collapse
X
-
Noh võiks ju oletada et peade trumlist välja ulatuvad ääred said kannatada ja kasvõi murdusid. Ma ei tea kuivõrd tõenäoline see on - luubiga päid vaadeldes peaks aru saama.
Kas muud variandid nagu murdunud trükkplaadid jne on kontrollitud?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
-
Noh võiks ju oletada et peade trumlist välja ulatuvad ääred said kannatada ja kasvõi murdusid. Ma ei tea kuivõrd tõenäoline see on - luubiga päid vaadeldes peaks aru saama.
Kas muud variandid nagu murdunud trükkplaadid jne on kontrollitud?
Comment
-
Trumlis on trafo.1 mähis pöörleb peadega kaasa ja 2. seisab korpuse küljes.
Saad nii ka katsetada et puudutad kruvikaga peade pistikut plaadil. Ekraanile peaks miski sodi ilmuma. Siis võiks arvata et videokanal väga tuksis ei ole Peade pistik tasub enne lahti võtta sest mähis peaks kruvika "signaali" maha suntima.
Kas pilt on paha videoga või on hoopis sünkro segi?
Muidu veomehhanism käib normaalselt?- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
Comment