Teade

Collapse
No announcement yet.

svideo

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

svideo

tere.

oleks soov videokaardi tvouti kasutada. selleks oleks vaja ca kümne meetri pikkust svideo-svideo juhet. tevalo otsingumootorist ma midagi taolist ei leidnud. teab keegi kas ja kus sellist kaablit müüakse?

ahjaa ühtlasi oleks kena kui saaks ka helikaardist heli telekasse. mis juhet selleks vaja läheb?

Comment

minul on varjest. 8mm juhe a kärab küll.

Comment

ma olen suhteliselt tobu sel alal, nii et: mida tähendab varjest ja 8mm ?

Comment

VARJESTATUD 8 MM JUHE.EHK TAVALINE PEEN SATI JUHE.

Comment

Antennijuhtmega ehk 75 ohmise koaksiaalkaabliga saab vedada composite video signaali.SVHS signaali jaoks see ei sobi.
            Heli jaoks sobib sulle põhimõtteliselt juhe CABLE 458 (vajaliku pikkusega),video jaoks aga CABLE 512 (vajaliku pikkusega)
            Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Ot mind hakkas täitsa huvitama, miks SVHS jaoks ei saa 75 oomist kaablit kasutada? Kas teine takistus? Kui takistus sobib, siis ju ei tohiks probleemi olla. Sagedusriba peaks sobima.

Comment

SVHS video signaal koosneb kahest osast:heledussignaal koos sünkroga ja värvisignaal.See tähendab,et ka SVHS kaabel on 2 sooneline,kumbki soon eraldi varjestatud.Puht füüsiliselt ei ole võimalik tavalist antennikaablit kasutada.

Comment

Ma pidasingi silmas, et paneks 2 kaablit. Kuid jah, see teeb kaabli jämedaks ja inetuks.

Comment

Üks asi on jah,et ta on jäme ja inetu,kuid antennikaablit on sisuliselt võimatu korrektselt SVHS pistiku külge ühendada.Rääkimata kahest antennikaablist.SVHS pistik ise on küllalt väike,veelgi väiksemad on aga selle pistiku kontaktid.

Comment

Working...
                    X