Teade

Collapse
No announcement yet.

s-video>rca üleminek

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s-video>rca üleminek

tarvis oleks siis sellise asja skeemi, ja videokaart, mille taha asi hakkab käima oleks radeon 9100.

Ole kena ja sirvi natuke foorumi.Sellest teemast on juttu olnud.
    Ühe lausega:Värvikanal on vaja läbi 470pF kondi heledusega kokku lasta.
    Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

aga kuiad teha selline juhe mis läheks s-videost scarti RGB sisendit kasutades

Comment

SVHS videot ei saa otse RGB sisendisse lasta.Need signaalid on kaks erinevat asja.
        Vana helitehnika remont Pärnus

Comment

Just! RGB on juba lahti dekodeeritud signaalid. Madalsageduslikud mõnes mõttes. Video igatahes.
          S-VHS on dekodeerimata. Heledus ja värvsussignaal eraldi. Nad lastakse dekoodri kivile ja sealt tuleb siis RGB.
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

ja seda am saan aru aga kuida gi tehakse nii , et üks ots pandakse video otsa peale ja teine kui ma ei eksi siis punase värvi sisendisse aga ma võin kõvasti mööda panna.
            sellel lehel ju seletab kuidagi nii.

http://my.tele2.ee/ruum/hwb/ca_C128toScartSVideo.html

Comment

Sellel lehel pole midagi sarnasst. On vaid ühendus värvsus <-> värvsus ja heledus <-> heledus !!??
              - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
              - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Muide, osadel SCARTidel on heleduse ja värvsuse signaalid, osadel aga RGB. See sõltub telekast. Seal kus on 2 scarti, on üks neist just Luma/Chroma otstega. Äkki mõtlesid seda?

Comment

Just seda ma mõtlesin poes müüakse ju s-video [hr]scart.
                  http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...t.html#!200-073
                  See scart56. Nii et seda iga telekaga kasutada ei saagi või. niipalju ma tean et mul telekal täis scart no toetab
                  RGB aga muud ei tea.

Comment

Nii et seda iga telekaga kasutada ei saagi või.
                    Tundub nii aga vaata ise: http://utopia.knoware.nl/users/eprebel/Sou...ring/SCART.html

Comment

Working...
                    X