Teade

Collapse
No announcement yet.

s-video -> SCART

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: s-video -> SCART

Natuke veel foorumi kasutamisest: kui Sa vastad eelnevale postitusele ja ei taha sealt midagi konkreetset esile tõsta, siis kasuta käsku . Iga kord tsitaati kasutades venivad teemad väga pikaks ja on tüütu sealt uut infot ette kerida.

Vaata Link 1 lehel olevad lingid läbi.

Sul pole mõtet seda üleminekut enne tegema hakata, kui pole selge, mida Su videokaart välja annab. Margi võiksid üles tähendada.

Suure tõenäosusega on selle konverteri tegemine palju keerukam kui Sinu leitud linkidel. Lihtsalt kivi lisamine sünkroahelasse ei aita.
    73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
    ATiP1pN4XeM

Comment

Videokaart siis:

adapter information:

Chip type: S3 ProSavage KM133(TM)
      DAC type: S3 sDAC
      Memory size: 16MB
      Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Kas sellel telekal on üldse RGB sisend?. Netist ma küll mingit infot ei leidnud.
        Ehk oleks kasulikum otsida mõni vana videokaart millel s-video väljund. Näiteks vana ATI Rage. Oleks peavalu kõvasti vähem

Muidu...sünkrosid saab liita ainult ühe transistori ja mõne takistiga. Kui väga lihtsalt tahta.

Üsna palju aastaid tagasi ma oma ATI Rage128 kaardile tahtsin VGA-RGB ülemineku teha ja siis sai ka vene foorumites kõvasti teadmisi ammutatud.
        Tulemuseks see, et tegemata too asi jäigi, kui hoiatati, et kaardi valed settingud (sagedused) võivad ka teleka tuksi keerata.
        Saigi siis s-video väljundit edasi kasutatud.

Comment

to sebastian : ok, selge ma uurin ilma ja vaatan siis s-video väljundiga video kaarti .
          Kõik mis liigub, see kulub!

Comment

Working...
          X