Teade

Collapse
No announcement yet.

Millist graafika kaarti osta

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Millist graafika kaarti osta

sooviksin osta graafika kaarti nii max 2500.- millist soovitate osta kaartil peab olema tv-out

mul on gainward geforce4 ti4200. soovitan soojalt!

Comment

ATI Radeon 9500. Sõbral on see ja on väga rahul. GeForcega oli mingis mängus põrand ühtlaselt hall, aga Radeoniga oli põrand selline läikiv nagu marmorist ja palju ilusam. Jõudlus ka sellel üpris hea. Ainult ma ei tea kas teda 2500 kätte saab, aga umbes 3000 krooniga küll. Vaata K-Arvutisalongi. Ma ei ole praegu hindadega kursis.
      Muusikahull!

Comment

Kõik oleneb sellest mida sa selle arvutiga teed. Kui põhitegevuseks on mängimine siis sobib tõesti hästi Nvidia toodang kui aga soovi ka graafikaga tegeleda siis soovitaksin ikkagi ATI peale mõelda.

PS. mina soovitaksin sul ikkagi veel 1k raha juurde otsida ja osta omale radeon 9700. NonPro maksab umbes 3,5k ja selle raha eest on kaarti küllaga.

Comment

Jah Radeon 9700 oleks väga hea varjant, sobib nii video-, graafikatöötluseks, kui ka mängimiseks on ta kõva asi. TV-OUT ka parema kvaliteediga kui nVidia kaartidel. Kui raha nVidia tippkaartide jaoks pole siis soovitan natuke odavamaid ATI'sid.
          Muusikahull!

Comment

Kui 3D pole oluline, siis oleks ainuõige valik Matrox Millennium seeria, jääb raha ülegi. Kui aga mängid, siis vaata eelmisi soovitusi.
            Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

Comment

Working...
            X