Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Pioneer on hea, vähemalt minu kogemuste järgi, sest kasutan legendaarset 585 DVD plaadimängijat
Selle aparaadi puhul eelistaks ise vähemalt optilist heliväljundit,mida ma ei näinud. Viidatud Pioneeri omab küll koksiaalväljundit, kuid koksiaalkaabliga heli edastamise kvaliteedi osas kogemus puudub.
Hind on minu meelest kallivõitu - enam-vähem samad funktsioonid saaks kätte ka poole väiksema raha eest. Kui aga kogu kodune tehnika pioneeride käest, siis miks mitte....
Pioneer on hea, vähemalt minu kogemuste järgi, sest kasutan legendaarset 585 DVD plaadimängijat
Selle aparaadi puhul eelistaks ise vähemalt optilist heliväljundit,mida ma ei näinud. Viidatud Pioneeri omab küll koksiaalväljundit, kuid koksiaalkaabliga heli edastamise kvaliteedi osas kogemus puudub...
Pisut OT, aga milles seisneb heli edastamise kvaliteedi erinevus koaksiaali ja optilise kaabli puhul? Mõlemad võimaldavad edastada heli digitaalselt niiet tulemus ju sama. Kumbki variant ei võimalda edastada mitmekanalilist (multichannel) helisignaali digitaalselt, aga see vist pole point.
Pisut OT, aga milles seisneb heli edastamise kvaliteedi erinevus koaksiaali ja optilise kaabli puhul? Mõlemad võimaldavad edastada heli digitaalselt niiet tulemus ju sama. Kumbki variant ei võimalda edastada mitmekanalilist (multichannel) helisignaali digitaalselt, aga see vist pole point.
Mis jutt see on?
Kuid optilise ja koaksiaali vahe pakun, et võiks olla kaabli pikkus. Ehk siis optiline võimaldab pikemat ja väiksemate kadudega.
Mis jutt see on?
Kuid optilise ja koaksiaali vahe pakun, et võiks olla kaabli pikkus. Ehk siis optiline võimaldab pikemat ja väiksemate kadudega.
Näh, kaldumegi peateemast kõrvale.
Millise pikkuse juures siis koaksiaali ja optilise kaabli erinevused ilmnevad? Vahe näiteks 3 m ja 1 m ilmselt pole teema - vbl tõesti tegemist on ntx 30 m kaablitega, aga tavalise korteri ja muusikakeskuse puhul sellist situatsiooni ilmselt ei teki. Aga mitmekananlilise heli signaali edastamise all pidasin silmas ikkagi naturaalset 5.1 (multichannel) heli, mitte kokkupakitavat DTS või DD Pro heli - neid viimased lähevad sealt tõepoolest lupsti läbi
Aga filmi DVD-del on ju DTS või DD Pro? Seda, et "naturaalne 5.1" sealt läbi ei lähe, seda tõesti ei teadnud... Kuid filmide puhul, kas tasub nii snoobiks minna, et ajada seda viimast taga ? Vabandust OT pärast.
HDMI...sellest on eraldi teemad...vaja läheks seda siis HD salvestise ja HD teleka puhul.
Comment