Teade

Collapse
No announcement yet.

Inerneti kaudu välismaalt elektroonika ostmine.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Inerneti kaudu välismaalt elektroonika ostmine.

Kui keegi on neti kaudu elektroonikat piiri tagant ostnud, siis mis saidilt ja kuidas teenindus oli?

Vs: Inerneti kaudu välismaalt elektroonika ostmine.

Näiteks Pixmania
    kommentaarid: http://foorum.hinnavaatlus.ee/viewto...light=pixmania

Ise olen tellinud ja rahul.

Comment

www.ebay.de

Uus võim poole odavamalt, kui Eestist. 10-ne päevaga kohal. Kogemus positiivne. Eraisikutelt pole veel julgenud osta.
      Minu DIY blogi
      <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Tahtsin uut telekat osta, seepärast tundsin huvi.
        ebay on ainult vahendaja, no midagi meie kuldse börsi sarnast, aga tasuline. Osta tuleb ikka nende käest, kes oma kuulutuse sinna üles on pannud. Mõned müüvad Eestisse, enamus mitte.

Pixmanias on head hinnad aga telekate valik väike - odavamad, väiksemad, vanemad mudelid. Tahtsin paar nädalat tagasi Euroopas müüki jõudnud Samsa LE40M(või N)86(või 87)BD-d. Pixmanias seda polnud ja ka ebays mitte ühtki pakkumist. Soome foorumist lugesin, et sinna tulid mõned 2100-2200 EUR hinnaga, aga osteti kiirelt ära. Lääne-Euroopa netipoodides mõnes olid müügil ca 1900 EUR eest, aga sellist ei leidnud, kes Eestisse müüks. Eestis pole ka veel kuskil müügil näinud.

Lõpuks ühest Läti netipoest ostsin. Lätti oli poepidaja sõnul kümnene partii tulnud. Laupäeval kandsin raha üle ja 24h hiljem oli poepidaja telekaga mul Tallinnas ukse taga, kuigi raha jõudis tema arvele alles järgmine päev. Läks 1900 eurot maksma. Oleksin ise Riiga järgi läinud, oleksin 100 eurot odavamalt saanud.

Comment

Viska siis mõni link tolle Läti äri kohta,omalgi telekauuringud käsil.

Comment

Esmalt postitatud maxtorn poolt
            Viska siis mõni link tolle Läti äri kohta,omalgi telekauuringud käsil.

Comment

Working...
            X