Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Minu Panasonicul on töötunnid service menu-s kirjas. Kas ka Philipsil, ei oska öelda, aga usun et siiski on.
Pane oma teleka mark Googlesse, ehk leiad ka mooduse kuidas sm-i sisse saada ja seal ohutult navigeerida.
062596 [i+] sobib, avab menüü nimeks SAM
Ega ma sealt targemaks küll ei saanud jah.
Huvi pakub, et mille alla peitub see nn power timer
Seal oli ühes kohas näha 7 rida mil tähis OP1...OP7 ja numbrid taga näitavad miskit väärtust küll aga mida ei mõista seostada kohe.
edit: Kirjutasin OP taga numbrid ka paberile ja väljusin sellest menüüst muutusi tegemata.
loodetavasti sulgesid sa selle menüü.teinekord kui uuesti avad,kirjuta kõik numbrid üles,mis ekraanile tulevad.eriti need option numbrid.
just neid pidasingi silmas,kui soovitasin seda menüüd mitte avada.kui seal midagi kogemata ära muudad,siis on taastamine tohutu töö.
Võibolla on sellelgi kaks service menu-d? Panasonicul näiteks üks lubab muuta back light'i, kontrastsust, heledust, värve jne. Teine aga sisaldab igasugu numbreid (mulle täiesti arusaamatud ja kuuldavasti muuta ei tohi)...seal lõpus ongi tööaeg tundides.
Panasonicul näiteks üks lubab muuta back light'i, kontrastsust, heledust, värve jne. Teine aga sisaldab igasugu numbreid (mulle täiesti arusaamatud ja kuuldavasti muuta ei tohi)...seal lõpus ongi tööaeg tundides.
Kas oskad öelda kuidas Panasonicul nendesse menüüdesse siseneda? Thanx
Kas oskad öelda kuidas Panasonicul nendesse menüüdesse siseneda? Thanx
Service Menu 1
1. Teleka Audio menüüst kõrged (high) minimaalseks.
2. Korraga vajutada teleka esipaneelil "-" (kanalid alla) ja puldil "index" nuppu.
Service Menu 2
3. Oled juba Service Menu 1-s, siis tuleb valikutega "lõppu minna" kuniks
ekraanil kiri "SD Auto Check"
4. Valida kanal 99
5. Vajutada puldil nuppu "hold"
6. Väljumine (midagi muutmata) puldi nupuga "exit"
(Service Menu 2 pääsemine on, nagu näha, raskeks tehtud. Seal kohe kindlasti ei tohi midagi muuta! Mingisugust "reset" ega "home" võimalust ei ole!
Toimib Pana TX32LX500 või LX600 ja ilmselt ka LX50 ja LX60 mudelitel, teistel ei tea.)
Service Menu 1
1. Teleka Audio menüüst kõrged (high) minimaalseks.
2. Korraga vajutada teleka esipaneelil "-" (kanalid alla) ja puldil "index" nuppu.
Service Menu 2
3. Oled juba Service Menu 1-s, siis tuleb valikutega "lõppu minna" kuniks
ekraanil kiri "SD Auto Check"
4. Valida kanal 99
5. Vajutada puldil nuppu "hold"
6. Väljumine (midagi muutmata) puldi nupuga "exit"
(Service Menu 2 pääsemine on, nagu näha, raskeks tehtud. Seal kohe kindlasti ei tohi midagi muuta! Mingisugust "reset" ega "home" võimalust ei ole!
Toimib Pana TX32LX500 või LX600 ja ilmselt ka LX50 ja LX60 mudelitel, teistel ei tea.)
Comment