Teade

Collapse
No announcement yet.

pilt arvutist telekasse....

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

pilt arvutist telekasse....

Mure selles et sai siis arvutist pilt telekasse veetud, aga mustvalge on raibe ...... ei leia ati catalyst centrist ka kuskilt kohta, et saada värviliseks asja ....
    juhe muidu nagu svideo + audio ja telekasse läheb scardi kaudu. Kaart on Radeon X1300 telekas on philipsi CRT...

väike abi tere tulnud...
    viimati muutis kasutaja kahwel; 04 m 2007, 19:03.

Vs: pilt arvutist telekasse....

Kas tõesti nii äranämmutatud teemat ei leidnud kuskilt juba?
    Kas video standardi NTSC asemel on ikka PAL valitud?
    Tasuta präänikut ei anta, ei elus, ei elektroonikas.
    Ettevaatust! Postitan ainult ebakaines olekus!

Comment

Esmalt postitatud kahwel poolt
      ...

Juhe muidu nagu svideo + audio ja telekasse läheb scardi kaudu. Kaart on Radeon X1300 telekas on philipsi CRT...

Väike abi tere tulnud...
      On nagu rase ja pole ka...

Kas kaabel on poest või ise tehtud? Kui teine variant, kontrolli ühenduste õigsus veelkord üle.

Kui telekal on mitu SCARTi, proovi neid. Kui ainult üks, otsi teleri kasutusjuhendist, kas ja kuidas SCARTi S-videole ümber lülitada. Kõik telekamudelid seda ei võimalda. Iga SCART S-videot ei söö.
      Kui telekal on eraldi S-video sisend, osta poest S-video to S-video kaabel ja mure laheneb.
      Ja kontrolli kindlasti ka Jyrsi pakutud võimalust.
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

ma kysiks veel siia vahele kiirelt, et kuidas on voimalik moota S-Video --> SCART kaabli SCART pistikul, kas ta valjastab S-Video signaali(pinidelt 15 ja 20 on eraldi signaal) voi on need sillatud? Asi selles, et mul on samuti see must-valge probleem, kuid see kaabel, mis mul on, on poest ostetud aga mitte minu poolt(maksis palju ja selleparast motlen, et akki on mingi adapteriga variant)?

Comment

Working...
        X