Teade

Collapse
No announcement yet.

Milleks parem resolutsioon TVl?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Milleks parem resolutsioon TVl?

Mul endal CRT TV 21 tolli, vaatan sellega Eesti ja Soome kanaleid, Dvd mängijast DVDd ja divx ja arvutiga samuti divx ja isegi youtube'i. (Näeb parem välja TVs) Isetehtud videoklipid on kah fotokaga tehtud.
    Uuema korraliku telekaga näeksid (vist) need 2 viimast asja veel hullemad kui kuvaris.
    Mõtlen et kas ma olen hästi haruldane inimene et see minule sobib
    Maailm oleks puhas ja süüta
    kui poleks õllejogurtit
    - Õ.Õ.

Vs: Milleks parem resolutsioon TVl?

Esmalt postitatud Matis poolt
    Mul endal CRT TV 21 tolli, vaatan sellega Eesti ja Soome kanaleid, Dvd mängijast DVDd ja divx ja arvutiga samuti divx ja isegi youtube'i. (Näeb parem välja TVs) Isetehtud videoklipid on kah fotokaga tehtud.
    Uuema korraliku telekaga näeksid (vist) need 2 viimast asja veel hullemad kui kuvaris.
    Mõtlen et kas ma olen hästi haruldane inimene et see minule sobib
    Ei ole sa haruldane ja kui sobib, siis on kõik ju korras. Paljud vaatavad CRT pille ja LCD "plastiliinist" pilt polegi alati see, mida nad sooviksid.
    Lihtsalt kui kavatsed uut pildimasinat osta, siis tasuks mõelda sellele, et lähitulevikus minnakse kõikjal üle kõrgemale resolutsioonile, lõpuks ka TV ülekannetes...küll visalt aga siiski.
    Arvestades, et keskmine kodanik vahetab oma pildimasinat iga 10-13 aasta jooksul, oleks juba praegu hea mõelda natuke "teravamale" pildile. Kaua sa ikka viletsat divx-i ja youtube'i telekast vaatad.
    CRT hakkab vaikselt välja surema, madala resolutsiooniga pilli on juba praegu poodidest raskem leida.

Comment

Segaks korraks vahele ja küsiks, et kas mängukonsoolidel on pilt parem LCD-ga või korraliku CRT-ga?

Comment

Esmalt postitatud a11an poolt
        Segaks korraks vahele ja küsiks, et kas mängukonsoolidel on pilt parem LCD-ga või korraliku CRT-ga?
        Missugust konsooli mõtled ehk siis missugust videoväljundit konsool omab?
        Kui saad pildi telekasse S-Video kaudu, siis LCD-l erilisi eeliseid CRT ees ei ole.

Comment

Esmalt postitatud sebastian poolt
          Missugust konsooli mõtled ehk siis missugust videoväljundit konsool omab?
          Kui saad pildi telekasse S-Video kaudu, siis LCD-l erilisi eeliseid CRT ees ei ole.
          Kosnool XB360. Millega ühendades siis vahe oleks?

Comment

XB360 on ka komponentvideo väljund (3 erivärvi RCA pistikut) ja toetab resolutsioone kuni 1080i. See on märksa parem, kui S-Video.
            CRT telekad, isegi kui neil oleks komponentvideo sisendid, sellist resolutsiooni täies ulatuses ei näita.
            Full HD või HD-Ready LCD oleks ilmselt parem valik.

Comment

Asi selge. Tänud.

Comment

Esmalt postitatud sebastian poolt
                XB360 on ka komponentvideo väljund (3 erivärvi RCA pistikut) ja toetab resolutsioone kuni 1080i. See on märksa parem, kui S-Video.
                CRT telekad, isegi kui neil oleks komponentvideo sisendid, sellist resolutsiooni täies ulatuses ei näita.
                Full HD või HD-Ready LCD oleks ilmselt parem valik.
                HD-d (720p/1080i) näitavaid CRT telekaid on tehtud küll (Samsung, Toshiba tulevad esimesena meelde), iseasi kui levinud need on.
                GSM: 5039624

Comment

Philips pakub ka, kas eestist selle kätte saad, on iseasi.
                  -

Comment

Working...
                  X