Teade

Collapse
No announcement yet.

Eesti kanalid üle SATi Taanis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Eesti kanalid üle SATi Taanis

Tere,

Mul on selline mure, et elan kopenhaagenis ja mul on siin kohalik Viasati taldrik katusel ja näen kohalikku digi-sat tv-d. Kanalid 133, 134, 135 on ETV, Kanal2 ja TV3 Eesti aga nende kohal näitab, et vaatamiseks vajali kpakett puudub. Sain kohalikust Viasatist teada, et neil on need kanaid küll olemas aga neil puudub õigus neid nulle (isegi raha eest) näidata.

Seega on mul küsimus: Kas on võimalik tasuta või Viasat Eesti ametliku kaardiga eesti kanaleid näha? Mulle jääb arusaamatuks asjaolu, et eestis näeb, TV3 eestit ja siin TV3 taanit aga mõlemit ei näe kummaski. Kas selleks piisab kui panna teise riigi kaart tüünerisse või on vaja taldriku nurka kah kruttida?

Aitähh,

Indrek
    indrek.aigro@gmail.com
    I dont know nothing about nothing but if I knew something about something would that be the same as knowing anything about nothing?

Vs: Eesti kanalid üle SATi Taanis

Esmalt postitatud Iaigro poolt
    ... Kas on võimalik tasuta või Viasat Eesti ametliku kaardiga eesti kanaleid näha? Mulle jääb arusaamatuks asjaolu, et eestis näeb, TV3 eestit ja siin TV3 taanit aga mõlemit ei näe kummaski. Kas selleks piisab kui panna teise riigi kaart tüünerisse või on vaja taldriku nurka kah kruttida?
    http://www.viasat.ee/ee/ :
    4.2. Kaarti võib kasutada ainult Lepingus sätestatud või selle alusel muudetud Paketi individuaalseks vastuvõtmiseks Eestis.

Tüüptingimused ei luba, aga kes teab, võib-olla on mingi võimalus isegi nende poolt pakkuda kui järele küsida:
    Elektroonika töötab suitsu baasil.
    Tähendab - igasse detaili on doseeritud täpne kogus suitsu.
    Kui mõnest suits välja lasta, siis värk enam ei käi.

Comment

Kui ikka väga vaja ostad Eestist kaardi ja vaatad. Pooled Brüsseli ametnikest eestlased vaatavad niimoodi kuigi see pole legaalne.

Comment

Kaarti pole eestis võimalik osta, ainult lepingut saad sõlmida, samuti on vaja tüünerit mille id numbrile kaart registreerida, mingis teises tüüneris viasati kaart ei toimi. Lahendus on selline: teed eestis viasati esinduses või mõnes elektroonikapoes, või siis üle interneti ( www.viasat.ee ) liitumise, saad neilt tüüneri ja kaardi, ühendad selle taanis antennile järgi ja vaatad mõnuga. Näed kogu baltic paketti milles siis koos MTV Eestiga 4 eesti kanalit, soomlased ja teised, kevadeks lisandub veelgi eestikeelseid kanaleid, TV6Eesti ja Kanal11.
        P.S.
        Kui on vajadus helistada viasati klienditeenindusse siis ära taanist seda tee, sealsed tüdrukud näevad numbri järgi kohe ära millises riigis asud, lepingu järgi ei tohi viasati kaarti liitumisriigist väljas kasutada.
        Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Tere ja tänud asjalike vastuste eest. Veel selline küsimus, et kuhu ma taldriku peaks kruttima? Taanis peab see vist vähe teise nurga all olema kui Eestis? Kas on olemas SATi nimi millele peaksin keerama või käib asi mingite koordinaatide järgi?
          I dont know nothing about nothing but if I knew something about something would that be the same as knowing anything about nothing?

Comment

Tere ja tänud asjalike vastuste eest. Veel selline küsimus, et kuhu ma taldriku peaks kruttima? Taanis peab see vist vähe teise nurga all olema kui Eestis? Kas on olemas SATi nimi millele peaksin keerama või käib asi mingite koordinaatide järgi?
            Koordinaatide järgi, mis ka Eestis on eri kohtades veidi erinevad - suund, tõusunurk, vastuvõtupea kaldenurk jms. Silma järgi sat-paraboolantenni üles panna ei ole võimalik - vaja on abivahendeid. Isegi pool kraadi erinev asend ja tulemuseks on signaali täielik puudumine.
            viimati muutis kasutaja vasaraonu; 05 m 2013, 14:54.

Comment

Sul ju esimeses postituses selge sõnaga kirjas et vaatad Taanis viasati ja pann katusel, seega midagi kruttida pole vaja sest satelliit ju sama, võtad juhtme taani tüüneri tagant ja paned eesti tüüneri taha, lased kanalid mällu ja korras, paned kaardi sisse, tüüneri 6 kanalile kus on TV1000east ja ootad, umbes paari tunni pärast on pilt ees.

Comment

Tänud, ma seda mõtlesingi, et kas Eesti kanalid tulevad sama SAT-i pealt kust taani omad. Aga kui nii sobib siis see muidugi väga mugav. Miks on vaja panna just nr 6 kanalile ja miks on vaja paar tundi oodata, et pilt ette tuleks?

Comment

6. kanalile selleks et kaart toimima hakkaks, tavaliselt tulevad uuendused kaardile üle satelliidi kanalil TV1000east mis on viasati poolt pakutavates tüünerites 6. mälupesasse salvestatud. Uuendusi edastatakse umbes tunni-kahe tagant, seega kaardi aktiveerimiseks pead jätma tüüneri sellel kanalil tööle. Saab ka kohe, kuid siis tuleb helistada klienditeenindusse ja teatada oma lepingu number, et baltic kaar on ettenähtud lepingu järgselt kasutamiseks ainult eestis, siis kui nemad näevad seal taani numbrit ei hakka keegi kaarti aktiveerima. Ühesõnaga, sul on kaks varanti: 1. Leiad sõbra kes eestis juba viasati vaatab ja viid oma tüüneri sinna ja aktiveerid seal kaardi sest tal ju pann juba katusel.
                  2. Lülitad tüüneri taanis sisse, skannid kanalid mällu, sisestad kaardi ja panet aparaadi 6. kanalile ning ootad paar tundi, kui hästi läheb saad ka 10 minutiga hakkama.

Comment

Aitähh Karla, uskumatult hea ja väärt info. Ma installin järgm nädal ära. Kuhu ma õlled saadan?

Comment

Tänud, ma seda mõtlesingi, et kas Eesti kanalid tulevad sama SAT-i pealt kust taani omad. Aga kui nii sobib siis see muidugi väga mugav.
                      Viasati kanalid sateliidipositioonilt 5E (näeb ainult neid mida pakett võimaldab)
                      lyngsat satellite frequency chart transponder mux TV radio Lyngemark analog digital channel MPEG-2 MPEG-4 AVC HEVC DVB DVB-S DVB-S2 DVB-S2X DSS ISDB Digicipher ABS FTA SR FEC SID PID PAL HD UHD Viaccess Conax Irdeto Mediaguard Cryptoworks Videoguard RAS BISS PowerVu free FTA

Kõik ülejäänud kanalid samalt satelliidipositsioonilt 5E
                      lyngsat satellite frequency chart transponder mux TV radio Lyngemark analog digital channel MPEG-2 MPEG-4 AVC HEVC DVB DVB-S DVB-S2 DVB-S2X DSS ISDB Digicipher ABS FTA SR FEC SID PID PAL HD UHD Viaccess Conax Irdeto Mediaguard Cryptoworks Videoguard RAS BISS PowerVu free FTA

Nendest on eestikeelse sünkroontõlkega veel Europarlamendi kanal "Europe by Satellite".
                      viimati muutis kasutaja vasaraonu; 05 m 2013, 14:54.

Comment

Aitähh, vaatasin nimekirja üle. Kui tellid taanist siis balti kanalid lukus, kui tellid baltikumist siis skandinaavia kanalid lukus. Kas mingit sellist salaskeemi pole olemas, et kõik kanalid oleksid lahti?

Mulle siit taani viasati tädi ütles, et tema näeb küll TV3 Eestit aga ta ei tohi seda mulle näidata.

Comment

Aitähh, vaatasin nimekirja üle. Kui tellid taanist siis balti kanalid lukus, kui tellid baltikumist siis skandinaavia kanalid lukus. Kas mingit sellist salaskeemi pole olemas, et kõik kanalid oleksid lahti? Mulle siit taani viasati tädi ütles, et tema näeb küll TV3 Eestit aga ta ei tohi seda mulle näidata.
                          Kaardi number on seotud vastuvõtja ID numbriga - vale kaart vales vastuvõtjas pilti ei näita. Kahtlane, kas Viasat ühele vastuvõtjale kaks kaarti registreerib, andmebaas ja saatesüsteem on ju ühine.
                          viimati muutis kasutaja vasaraonu; 05 m 2013, 14:53.

Comment

Ühele tüünerile kahte kaarti ei registreerita. Üks võimalus on, nimelt vajad linuxipõhist tüünerit, näiteks Dreambox500s, Mutant200s, Netbox100s, sinna installitakse vastav soft, ning kogu sinu vaev piirdub kaardivahetusega. Kui aga ostad näiteks Dreambox7000s(hetkel juba saadaval ainult pruugituna, aga väga hea tüüner) või Dreambox7020 siis asi veelgi lihtsam, neis on kaks kaardipesa, tüüner teab juba ise millist kaarti vastavale kanali avamiseks kasutada. Tegelikult arvan et ega sa Baltic kaardiga suurt palju ei kaota, viasati kodulehel olevast nimekirjast puuduvad kanalid mida see kaart tegelikult avab - TV1000Nordic, TV1000Classic, TV1000Poland ja TV1000Balcan.

Comment

Esmalt postitatud karla poolt
                              Tegelikult arvan et ega sa Baltic kaardiga suurt palju ei kaota, viasati kodulehel olevast nimekirjast puuduvad kanalid mida see kaart tegelikult avab - TV1000Nordic, TV1000Classic, TV1000Poland ja TV1000Balcan.
                              Stereoheli asemel saad monoheli ja venekeelse tõlke. Baltikumis ongi vist Viasat peamiselt venekeelsele vaatajaskonnale suunatud?

SL-Õhtuleht: Piraat-TV Brüsselis

Comment

Working...
                              X