Teade

Collapse
No announcement yet.

Eesti kanalid üle SATi Taanis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Eesti kanalid üle SATi Taanis

Monoheli ainult TV1000East kanalil, ehk siis dualmono, vasak kanal venekeelse pealelugemisega, parem originaalheli. Viasat on suunatud kogu baltikumile ja venemaa euroopaosale, siin aga elab väga palju venekeelset rahvast. Eesti subtiitrite tootmine mingile kanalile on kallis lõbu, paljast vaatajakaarditasust seda ei finantseeri, venekeelsete kanalitega ju asi lihtsam, seda keelt mõistab enamus riikide venelastest ja suurem osa kõigi balti riikide täisealisest elanikkonnast.
    Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Tänud veelkord. Ega see asi ei ole ju ebaseaduslik. Ma ei usu, et ükski Eesti seadus keelab väljaspool eesti kanaleid näha. Ja siis ju rikuksid kõik Põhja-Lätlased, Lääne-venelased ja Lõuna-soomlased eesti seadust. Ja kõik kes on soome pealt filme vaadanud rikuksid kah seadust. Ma arvan, et ainus asi mida klient sel juhul rikub on lepingut Viasatiga sest Viasatil ei luba filmikompaniid oma toodangut mujal näidata kui eestis. Ja seepärast ma arvan, et Viasat tegelikult väga ei pahandagi. kui klient nii nende lepingut rikub aga arved ilusti ära maksab.

Minu meelest on kogu selle krempli juures tobe see, et selleks, et välismaal pilti vaadata on vaja eestist füüsiliselt komplekt siia vedada. Ma ennustan, et mõne aasta jooksul saab Viasat aru, et migreerunud inimesed on täitsa turg ja tehniliselt piisab ainult nuppu vajutada ja mu Taani viasat hakkaks kah eesti kanaleid näitama.
      I dont know nothing about nothing but if I knew something about something would that be the same as knowing anything about nothing?

Comment

Esmalt postitatud Iaigro poolt
        Tänud veelkord. Ega see asi ei ole ju ebaseaduslik. Ma ei usu, et ükski Eesti seadus keelab väljaspool eesti kanaleid näha. Ja siis ju rikuksid kõik Põhja-Lätlased, Lääne-venelased ja Lõuna-soomlased eesti seadust. Ja kõik kes on soome pealt filme vaadanud rikuksid kah seadust.
        Firmade puhul on asi kohati lausa kriminaalne - siin on lugu firmast kes väidetavalt näitas Eestis ebaseaduslikult Soome TV kanaleid:
        Täna kell 16.00 avatakse Loodusmuuseumis näitus fotovõistluse “Vereta Jaht” parimatest töödest ja kuulutatakse välja võistluse võitja.

Esmalt postitatud Iaigro poolt
        Ma arvan, et ainus asi mida klient sel juhul rikub on lepingut Viasatiga sest Viasatil ei luba filmikompaniid oma toodangut mujal näidata kui eestis. Ja seepärast ma arvan, et Viasat tegelikult väga ei pahandagi. kui klient nii nende lepingut rikub aga arved ilusti ära maksab. Ma ennustan, et mõne aasta jooksul saab Viasat aru, et migreerunud inimesed on täitsa turg ja tehniliselt piisab ainult nuppu vajutada ja mu Taani viasat hakkaks kah eesti kanaleid näitama.
        Siin ei ole Viasatil palju otsustada, kui ETV ja Kanal2 on sellised nõuded kehtestanud TV3'dega on asi vist lihtsam - need ju Viasati enda omanduses.

Comment

Vöhik nagu ma olen soovitan kasutusele vötta twin LNB jääb nii Taani Viasat alles kui ka saab Eesti oma vaadata ( eeldab muidugi teise antennijuhtme tuppa vedamist). Teema ,et Viasat saab löpuks aru ja teeb nii et köikjal on nö vöimalik endake vajalike kanaleid näha ei söltu Viasatist vaid seadusandlusest mis kehtivad nii meil siin kui neil seal Taanis . Rääkides dreamboxidest ja dragoncammidest,siis soovitan surfata natuke netis näiteks rootsi portaalides kirjutavad vennikesed oma kogemustest ja kiruvad et ei toimi neil need nii nagu peaks, pilt kiilub ,tigub jne. Ehk nende halvade vahel mis valida on soovitaks seda vähem keerukat

Comment

Working...
          X