Teade

Collapse
No announcement yet.

S-video jama

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: S-video jama

Esmalt postitatud matuh poolt
    Ma ei saa nagu ikka asjale pihta. Kas te ei saaks seda http://www.zone.ee/miinimum/ joonist täiendada või näidata kuhu vahele ma selle panen, kui ma ostaks selle.
    SCART-SVideo juhtmega sinu teleka puhul värvilist PILTI EI SAA - saab kasutada ainult AUDIO osa. Sinu pakutud skeemis siseneb ja väljub värvisignaal ainult S-Video pistiku kaudu. SCART<->S-video adapter ei muuda signaali komposiitvideoks.

Kui teleka küljes on komponentvideo RCA (kollane pistik), siis pole SCART pistikuid ega juhtmeid üldse vaja! Kollase juhtme teise otsa paned S-Video adapteriga (mis teeb S-Videost komposiitvideo signaali) arvuti S-video pistikusse.

Rõhutan veelkord: Igasugu S-Video<->SCART adapterid ja juhtmed tööatavad ümberehitamata kujul ainult nende telekatega, mis tehniliste andmete järgi S-Video't oskavad. See, et SCART pistikul on palju klemme, ei tähenda veel, et need klemmid kõik teleka poolel ühendatud on.
    viimati muutis kasutaja vasaraonu; 05 m 2013, 14:56.

Comment

Vs: S-video jama

Kui Scart pistik käib lahti, siis võid juhtme ise ringi teha: 15 jalg on värvisignaal, selle võtad lahti ja lased läbi suvalise väikese kondensaatori heledussignaali külge ehk 20 jala külge.

Comment

Working...
      X