ostsin uue ja uhke teleka (SONY BRAVIA) , tahaks arvutist pilti telekasse saada, aga kuidagi ei õnnestu; enne oli ca kümne aastane Finlux, sellega asi töötas; ehk oskab keegi aidata; ühenduskaabliks on teleka pool scart ja arvuti pool sihuke väike ümar pistik (vist nelja otsaga) ja stereo ots...(vabandan väljenduste pärast, aga ma pole spets)...
Teade
Collapse
No announcement yet.
arvutist pilt telekasse
Collapse
X
-
Vs: arvutist pilt telekasse
Esmalt postitatud mikukene pooltostsin uue ja uhke teleka (SONY BRAVIA) , tahaks arvutist pilti telekasse saada, aga kuidagi ei õnnestu; enne oli ca kümne aastane Finlux, sellega asi töötas; ehk oskab keegi aidata; ühenduskaabliks on teleka pool scart ja arvuti pool sihuke väike ümar pistik (vist nelja otsaga) ja stereo ots...(vabandan väljenduste pärast, aga ma pole spets)...
Juhul kui arvutil on HDMI (eriti uutel videokaartidel on), siis võib nii HDTV pildi kui ka heli selle kaudu telekasse anda. Kui arvutil on DVI, siis võib kasutada ka DVI-HDMI üleminekut, kuid siis tuleb heli eraldi juhtmega telekasse viia. http://www.smelectronics.com/images2/S-HDMI-DVI-1.jpg
Tavalist PAL komponentsignaali (ümmargune kollane RCA või S-Video sihuke väike ümar pistik vist nelja otsaga) ei soovita kasutada, nendega on jama palju ja pilt lõpuks ikkagi kehva kvaliteediga. Hea näide:
viimati muutis kasutaja mesilane; 13 m 2007, 14:17.
-
Kui arvutil on DVI, siis võib kasutada ka DVI-HDMI üleminekut, kuid siis tuleb heli eraldi juhtmega telekasse viia. http://www.smelectronics.com/images2/S-HDMI-DVI-1.jpg
Kas DVI-HDMI ühendusel arvuti ja tv vahel on videosignaalil piiravaks ka ühenduse pikkus. Ise olen proovinud ja pildi kätte saanud 5 m pikkuse kaabliga. Korralikult ära peidetuna oleks vaja ca 12 -13 m ühendust...
Netipoodides on DVI-HDMI ühendused reeglina kuni 10 m pikad.
HDMI-HDMI kaablid pikkusega kuni 25 m.
Tundub nagu sobiks, kuid tunnen huvi, kas keegi on "loomkatseid" teinud ja kuidas on pildi kvaliteet...
Comment
-
sain lõpuks pildi arvutist telekasse (kõrvalise abiga) ja nautisin filmivaatamist paar nädalat, siis aga läksid millegipärast seadistused paigast ja video pilt keeldub telekasse minemast (heli läheb); arvutimonitori pilt läheb, aga filmi pilt ei lähe....
mis võiks viga olla?
Comment
-
Mikuke kõigepealt proovi BsPlayeriga "Force RGB mode" preferences video alt. Kui ei aita, siis ATI kaardiga lähed sinna ATI Displayde alla. Seal kus kuvari ja TV pilt. Nendel on seal all kuul ja kast. Ühel on üks sisse lülitatud, teisel teine muuda need ära.
Nvidia kaardiga tuleb kusagilt otsida Full Screen Device ja see secondary panna.Maailm oleks puhas ja süüta
kui poleks õllejogurtit
- Õ.Õ.
Comment
-
Ei hakka uut teemat tegema, kuid mul selline mure, et kui läpakas ühendada kodukinoprojektoriga, siis hakkab pilt nii arvutiekraanil kui ka projektsioonekraanil nn nõksutama. Kui projektor taga pole, siis jookseb pilt sujuvalt.
Ühendatud on nad pika (10 või 15m) VGA-kaabliga, läpakas jooseb Vistal ja mängijana kasutan GOM Playerit.
Oskab keegi midagi arvata?
Comment
Comment