Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD playerile DivX tugi?! Kas võimalik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVD playerile DivX tugi?! Kas võimalik?

Kas selline asi on võimalik. Mõned head aastad tagasi kui DivX toega DVD playereid just palju poes ei olnud sai ostetud endale ilma selleta DVD player. Selline küsimus, kas mingi nipiga on võimalik playerile DivX toe tarkus juurde pookida. Regioonikood õnnestus mul lahti muukida nüüd aga mõtlen et, kas ka DivX toe lisamine oleks ka üldse võimalik. Et mis puust need DVD-playerid seest üldse on. Et äkki veab ei peaks uut makki ostma .

Vs: DVD playerile DivX tugi?! Kas võimalik?

kui sisu seda toetab,siis on see võimalik

Comment

Kus ma saaksin teada, kas sisu seda toetab. Otsisin Internetist oma maki mudeli kohta mingit sellelaadset infot aga ei leidnud midagi. Mul on LG DV379 DVD player. Keegi oskab mingit nõu äkki jagada. Et, kuidas see täpselt võimalik on.
      Sorry teema läks teist korda üles. Vale klahvivajutus valel ajal. Adminnid saavad äkki maha lasta.

Comment

sa pead hakkama vaatama mikroskeemide kaupa.et kas mõnel neist on divx tugi.ja kui on,siis pead otsima aparaadile uue tarkvara.mul endal oli vahepeal mingisugune silva schneider,see hakkas peale tarkvara uuendamist ootamatult divx lugema.

Comment

See vist jääb minu jaoks keeruliseks. Toote passist ja internetist ei leia mingit infot selle kohta. Kust oleks hea otsida? Kuigi kahtlen, kas midagi leian.

Comment

Working...
          X