Teade

Collapse
No announcement yet.

Mis kaablit pidi pilt arvutist telekasse

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mis kaablit pidi pilt arvutist telekasse

Tervist!
    Küsimus järgmine: arvutist pilt telekasse,
    3 võimalust selleks: s-video, rca, monitori auk

Milline neist annaks parima pildi telekasse edasi, samsa lcd võtab selle vastu.
    Ei hakka nagu katsetamiseks kaableid kokku ostma seega uurin, et keegi ehk on katsetanud.

Vs: Mis kaablit pidi pilt arvutist telekasse

parima tulemuse annab ikkagi katsetamine.aga kõige lollikindlam on s-video

Comment

Esmalt postitatud arendaja@hotmail.com poolt
      Tervist! Küsimus järgmine: arvutist pilt telekasse, 3 võimalust selleks: s-video, rca, monitori auk
      Milline neist annaks parima pildi telekasse edasi, samsa lcd võtab selle vastu.
      Ei hakka nagu katsetamiseks kaableid kokku ostma seega uurin, et keegi ehk on katsetanud.
      Muda tähendab "monitori auk" ? Juhul kui telekal on VGA või DVI sisend, siis nende kaudu on pildikvaliteet kindalsti kordades parem kui komposiit-RCA või S-Video kaudu.

Comment

Sain vastu hinnavaatluse foorumist, VGA kaabel annab parima tulemuse ja katsetasin ning annab tõesti parima tulemuse.

Lukku siis asi.

Comment

Mul umbes sama mure...Telekas on Philips 32PW8820,külje peal on s-video,video in,L R audio in,ja kõrvaklappi sisend.taga on 2 scarti,audio out.
          Videokaart on Asus GeForce 7600GS(dvi,vga,tv out)
          Ostsin juhtme:21 pin scart plug to 3.5mm stereo plug+RCA plug+SVHS plug.
          Ma ei tea kas ma ühendasin õigesti või ei aga arvuti tunnistab et TV on ühendatud a telekas ei näita midagi.ühendasin nii:TV taga scarti,arvutisse S-i
          proovisin ka RCA toppida video inni.võib olla on vaja mingit teist juhet või siis mingeid seadeid muuta arvutis?Tänud ette neile kes viitsivad aidata!

Comment

Esmalt postitatud Help Me poolt
            ühendasin nii:TV taga scarti,arvutisse S-i
            Kui arvutil on S-video ja teleril on S-video, miks siis otse ei ühenda S-Video kaabliga ? SCART ei pruugi S-Video signaalist üldse aru saada.

Comment

no jah loogish.tädike tevalos andis selle mulle,ma küll ütlesin talle kõik ühendused.ma ise ei jaga sellest midagi nii et ei osanud vaadata.eks siis käin täna seal ostan ära.aga kas see on siis kõige parem variant?ma lugesin et läbi VGA on parem pilt,eeldab see siis selle olemasolu telekal?VGA--S või teeb see sama välja mis s to s?Sorry kui täieliku BS siin kirjutan

Comment

S to S on optimaalne. parem kui composite ja veidi viletsam(odavam) kui VGA. kui VGA sisendit ei ole, siis tuleb leppida S-ga
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Selge siis.Suured Tänud teile mõlemale

Comment

Ostetud S to S.Ühendatud aga ei tööta,telekas arvuti pilti pole.kuidas seda seadistada tuleb?

Comment

Esmalt postitatud Help Me poolt
                      Ostetud S to S.Ühendatud aga ei tööta,telekas arvuti pilti pole.kuidas seda seadistada tuleb?
                      Kas arvutit käivitades (buutides) ka ei tule mingit pilti ette ?

Comment

Ei tule...

Comment

Telekal ka õige sisendi valisid? AV nupp tavaliselt selleks...

Comment

no ikka

Comment

Arvutil on ikka video out sisse lülitatud? Tihtipeale agsetes seadistustes on see tarkvaraliselt välja lülitatud.
                              Võimalusel lase sellest samast sisendist sisse mingist muust allikast signaal, kui kahtled.
                              Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                              X