Teade

Collapse
No announcement yet.

Philips DVDR3480 ei mängi subtiitreid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Philips DVDR3480 ei mängi subtiitreid

Tere!
    Ehk on kellelgi kogemust.
    Mängija peaks juhendi järgi mängima divx-i koos subtiitritega, aga ei mängi.
    Flim on data CD-l, nimeks film.avi, subtiitrite faili nimi film.sub (proovisin ka film.srt).
    Arvutis mängib filmi koos tiitritega, DVD-mängijas subtiitreid ei näita.

Disc menüüs näitab ainult AVI faili, SUB ega SRT ei näita, et plaadil oleks.

Kui puldil vajutada "subtitles", siis näitab "off" (aga valikut ei ole, et valida "on").

Olen kõikvõimalikest foorumitest ja webilehtedelt infot otsinud, aga targemaks ei ole saanud, igal pool kirjutab ainult sellest, et failinimed peavad olema identsed.

Olen väga tänulik kui keegi jagab asja ja võtab vaevaks vastata.

Marju
    viimati muutis kasutaja sixxs; 20 m 2008, 13:13.

Vs: Philips DVDR3480 ei mängi subtiitreid

Tere. Käi ära Philipsi kodulehel

Vali oma mängija ja sealt "software & drivers" tee temale update ära ja vaata mis saab siis(kogu õpetus on kodulehel üleval) .Viimane on kuupäevaga "Release Date Jan 04 2008"
    WWW.DIVX.PRI.EE

WWW.SOLOTE.EE

Comment

Tere!

Aitäh vastuse eest. Tehnikapoe töötajad ei osanud mingit infot anda, tegid päringu Philipsi esindusse.
      Ma soovitan neile seda varianti

Marju

Comment

Sama probleem on ka mängijal XORO HSD-401 PLUS.
        Proovitud igasugu vigureid, aga kui panna puldil subtitles nuppu pole seda valikut. Osades teistes mängijates jällegi kõik tips-tops. Olen päris korralikult otsinud, aga täpselt sellele mudelile pole uut FIRMWARE leidnud. Kas keegi oskab sellega aidata? Jutu järgi peaks mängima subtiitreid küll.
        Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

Mul endal Philipsi dvp3042. See vähemalt küsib suubtiitrit kohe filmi käima pannes. Subtitle nupu pressimisega saab ainult subid ära kaotada. Ei pea sub sama nimega olema, aga peab samas kataloogis olema. TXT lõpud sobivad ka

Ja vaata et subtiitrid oleks ANSI encodingus, kõige lihtsamas formaadis.
          Maailm oleks puhas ja süüta
          kui poleks õllejogurtit
          - Õ.Õ.

Comment

Working...
          X