Teade

Collapse
No announcement yet.

Resiiveri ühendus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Resiiveri ühendus

Mul küsimus kui ühendada arvuti resiiveriga kas on oluline et pilt laheb ka läbi resiiveri või ei.Praegu on ühendatud ni et arvutist läheb pilt telekasse kollase video kaabliga ja heli läbi optilisega resiiverisse,kas on mingit kasu kui pilt läheb ka resiiverisse ja siis telekasse või ei.Natuke segane küsimus aga loodan et site aru mida mõtlen.Mis oleks ültse kõige paremad ühendused.

Vs: Resiiveri ühendus

Esmalt postitatud osssu poolt
    Mul küsimus kui ühendada arvuti resiiveriga kas on oluline et pilt laheb ka läbi resiiveri või ei.Praegu on ühendatud ni et arvutist läheb pilt telekasse kollase video kaabliga ja heli läbi optilisega resiiverisse,kas on mingit kasu kui pilt läheb ka resiiverisse ja siis telekasse või ei.Natuke segane küsimus aga loodan et site aru mida mõtlen.Mis oleks ültse kõige paremad ühendused.
    Kui asi funkab pole vahet,mis pidi ühendada.üldiselt peetakse optilist ühendust heaks.

Comment

Milleks ültse lastakse pilt läbi resiiveri, kui otse telekasse saab ka

Comment

Tavaliselt lastakse pilt läbi ressiiveri, kuna telekatel tavaliselt sisendeid napib ning neid saab sedaviisi ühe puldiga juhtida. (Minul jookseb ressiiverist läbi ntx 3 komponentkaablit + HDMI + digitaalsed helid + analooghelid)
        Minu DIY blogi
        <- CSS'i lairibad EL70 erihinnaga!

Comment

Kas pildi kvaliteet ka mõjub mingil määral kas parem või kehvem

Comment

HDMI liidese puhul ei ole mingit kvaliteedi langusevahet, teistega (analoog) ei oska võrrelda. Kuid arvan , et korralike riistade puhul kvaliteedi kadu ei tohiks olla.
            Milleks läbi ressiiveri-lihtsalt tv taga üks HDMI sisend, ressiiveril aga 3 tk ja seega saab DVD, BR ja Sat-i kokku lasta ja pulte ka vähem...enne oli neli, siis nüüd üks. jne...
            Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

Comment

Working...
            X