Teade

Collapse
No announcement yet.

Videoprojektor igapäevakasutamiseks

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Videoprojektor igapäevakasutamiseks

hey
    selline mõte siis et muretseks videoprojektori igapäeva kasutuseks, ennem keerles mõte plasma ümber aga ega plasma eluiga ka jumal teab mis pikk pole.
    Millist projektorit peaks üldse vaatama mis kodustesse tingimustesse sobib.
    On ka mõni projektor millel mõistlikud ülalpidamiskulud ?
    Hinna poolest võiks nii olla et mida odavam seda parem.

Vs: Videoprojektor igapäevakasutamiseks

Esmalt postitatud MK poolt
    hey
    selline mõte siis et muretseks videoprojektori igapäeva kasutuseks, ennem keerles mõte plasma ümber aga ega plasma eluiga ka jumal teab mis pikk pole.
    Millist projektorit peaks üldse vaatama mis kodustesse tingimustesse sobib.
    On ka mõni projektor millel mõistlikud ülalpidamiskulud ?
    Hinna poolest võiks nii olla et mida odavam seda parem.
    Ma ei oska küll soovitada head projektorit, aga tasuvuse suhtes: projektoril pead vahetama ca. 10+ korda lampi, et toimiks sama kaua nagu plasmatelekas.
    Kas see on eriti mõistlik arvestades lampide hindu?

Comment

Odavama otsa videoprojektoreid, eriti kasutatud kujul osta ei maksa, ainult raha kulutamise rõõm ja töötavad vaid viivukese ajalises mõttes. Mingi aeg tagasi osteti massiliselt paljudesse koolidesse odavaid ja allahinnatud projektoreid, mille passis antud lambi eluiga 2000 töötundi ei küündinud sinnapoolegi ja sellistele 10-16k maksvate riistapuude maksab see enamasti 4-8k., seega remondil eriti mõtet pole. Ostsin omale lehekuulutuse vahendusel talvel ühe HP projektori 4,5k eest ja omaniku väitel olevat lamp vahetatud just enne seda, kussjuures seda näitas counter ka, aga oh õnnetust, pidas vastu vaid mul kodus ca 10 tundi ning asi kütse. Ilmselt oli tarkvaraliselt töötundide loendurit näpitud või muud sääras tehtud, igaljuhul elektroonika on korras aga lamp enam helendama ei hakka. Nüüd ta siis seisab riiulis ja ootab toonorlampi, mille saaks kätte inimliku hinnaga, originaal maksab kuskil 6,8k. Kallimad 30-100k maksvad projektorid peaksid hoolduskuludelt odavamad ülalpidada olema, täpselt ei oska asja kommenteerida, kuna pole erilist kokkupuudet nendega olnud.

Comment

Esmalt postitatud sebastian poolt
        Ma ei oska küll soovitada head projektorit, aga tasuvuse suhtes: projektoril pead vahetama ca. 10+ korda lampi, et toimiks sama kaua nagu plasmatelekas.
        Kas see on eriti mõistlik arvestades lampide hindu?
        hea point.
        Aga projektori pilt päris palju suurem 3m pealt peaks juba omajagu saama, ja samas kunagi sain kasutada hitachi projetorit siis tolle pilt küll meeldis, selline kuidagi parem vaadata ei väsita silma niipalju ja isegi väga suure pildi suuruse juures ei lähe pilt ruuduliseks.
        samas võib ka soovitada kohta kus saaks tartus projektori juttu ajada, kaubahalli entres ei saanud ma lõpuks isegi lihtsa küsimuse peale aru kas müüja on ikka eestlane kuigi eesti keeles ta seda lauset üpris puhtalt kordas "tellima peab" olgugi et ma ei tahtnud kohe osta vaid infot kauba kohta.
        Hetkel ma lihtsalt ei kujuta ette milline see asi olema peaks kui see soetada.

Comment

http://www.arvutikeskus.ee/index.php...ok&lookid=9614
          kui seda vaadata siis tundub üpris mõistliku hinnaga, kui tugev peaks olema see valgustugevus mis oleks ka päeval nähtav, sellest küll mis sellel on. Antud aparaadi vahetuspirn maksab alla 2000.-
          Tundub iseenesest mõistlik ja kontrast 2000:1 pole ka paha. Eeldused oleks nagu loodud iseenesest.
          PS: DLP ja LCD vahe oli ? või see pole mingis osas määrav.

Comment

Hinnavaatluses on päris palju, nendest juttu olnud.
            Kasuta otsingut, peaksid targemaks saama.
            -

Comment

Esmalt postitatud marcor1 poolt
              Hinnavaatluses on päris palju, nendest juttu olnud.
              Kasuta otsingut, peaksid targemaks saama.
              hinnavaatluses üldse nendest väga vähe juttu kui otsingut kasutada. Ja hetkel tundub minule et jutt mis ma seal leidnud olen on vähe informatiivne kuigi projektorite kasutajaid ja omanikke peaks seal olema küll.
              Minul kiteeriumid on ju tegelikult lihtsad.
              1.vaatamiseks igal kellajal, ka siis kui päike akast sisse paistab,
              2. hind - nii lamp kui ka projektor ise
              3. müra kas tekitab väga palju, ja samas kui hääl tuleb kas on häirivaks tegulriks ?
              4. On see üldse mõeldav alternatiiv televiisoritele.
              Nii ja naa sirvides on silma jäänud et enamus kasutavad lihtsalt filmide vaatamiseks - mis pole aga minu eesmärk, vaid eesmärgiks oleks tv vaatamine ja siis kui aega jääb siis filme ka väga hea vaadata. Mingi ühte kasutajat HV's olen silmanud kes kasutab igapäevaselt. Mõte lihtsalt selline et pole ju vahet kui ma digiboxi kasutan, kas seal järgi on videoprojektor või LCD/Plasma. ? Avestades veel seda et minu välja pakutud projektor ei maksa ka mingeid ulme summasid ja lamp samuti ei maksa uue projektori hinda.

Comment

Esmalt postitatud MK poolt
                Minul kiteeriumid on ju tegelikult lihtsad.
                1.vaatamiseks igal kellajal, ka siis kui päike akast sisse paistab,
                Unusta see mõte kohe ära.Mõtle natuke kuidas asi töötab ja saad isegi aru.

Comment

Esmalt postitatud pagan poolt
                  Unusta see mõte kohe ära.Mõtle natuke kuidas asi töötab ja saad isegi aru.
                  ei saan sellest ka aru aga pilt ei jää ikkagi sellele seinale kuhu päike otse peale ei paista.

Comment

Working...
                  X