Kuna mõte endale zuumbox koju tuua tekkis alles nüüd ja kuna see nädal sai ostetud ka endale Sony 32 tolline LCD teler siis mõtlesin saada suht kvaliteetset pilti zuumi kaudu telerisse. Olles vanema boxiga kokku puutunud, teadsin et sellel on mitmeid digiliideseid. Aga ma ei vaadanud seda et uuel zuumboxil mida Starman reklaamib kui head ja odavat toodet ... on nuditud kõik digiväljundid VGA/HDMI/S-VIDEO - ka RCA kaudu 6 väljundiga variant ... ning pole ka optilise kaabli võimalust ega USB-d ... samas tunnen hetkel huvi kas keegi on proovinud HDMI kaudu zuumboxist pilti LCD telerisse saata ning kuidas pildi vahe oli SCART liidese kaudu saadetud pildi kvaliteedi vahel. Hetkel jookseb mul digiboxist pilt SCARDI-st Teleka SCARTI kuid tunnen huvi kas vana zuumbox oli asjalikum. Samamoodi on ka elioni digi TV-ga. Räägitakse tohutust uue põlvkonna digimaailma saavutustest aga ka sellel digiboxil pole ühtegi digitaalset pildiväljundit. Kuidas saab siis rääkida digitaliseerimisest Suure algustähega.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Zuumbox1 ja Zuumbox 2 erinevused (kumb oli parem)
Collapse
X
-
Vs: Zuumbox1 ja Zuumbox 2 erinevused (kumb oli parem)
Esmalt postitatud ultra2005 pooltkvaliteetset pilti zuumi kaudu telerisse.
Ok, nali naljaks.
Uus Zuumbox on tõesti vanaga võrreldes lahjem. Ära on kadunud just HD võimalus ja kõik,mis sellega seostuv.
Ise vahin pilti hetkel läbi hdmi. Ei ütleks, et rgb kehvem oleks. Mõlemal juhul on mõned eelised.
Oma sima jaoks on analoogühendus veidi parema pildiga. Ruutude servad on veits udusemad. Arvatavasti "siluvad" seda parasiitmahtuvused.
HDMI eelis tuleb aga HD pildi (melody zen) vahtimisel . See läheb aga kinni varsti ja sisu poolest nagunii mõttetu kanal.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
-
Esmalt postitatud martinj poolt
Comment
-
Esmalt postitatud ultra2005 pooltjäi mul ikkagi selgusetuks kas Zuumbox 1 digiliidesed suutsid oluliselt parema pildi telekasse lasta kui Scart
Comment
-
Esmalt postitatud ultra2005 pooltSee oli tore ja kasulik foorumiteema küll aga peale selle lugemist jäi mul ikkagi selgusetuks kas Zuumbox 1 digiliidesed suutsid oluliselt parema pildi telekasse lasta kui Scart mis on RGB peale seadistatud menüüst.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ilmselt kaob küsimus kas zuumbox "1" või "2" päevakorrast ära, sest starman lihtsalt läks üle variandile "kaks" ja seda esimest enam ei levitata. Esimene variant sai enne olümpiat ETV2-e vaadata soovijate ostu- ja liitumisetuhinas otsa ja sealt edasi ongi kõik uued ainult variant "kaks"...
Comment
-
kui hetel üldse mingi tüüner osta siis juba jakobsoni oma.juttu siin http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=9369
tundlikus parem jne
Comment
-
Esmalt postitatud evar pooltkui hetel üldse mingi tüüner osta siis juba jakobsoni oma.juttu siin http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=44&t=9369
tundlikus parem jne
Tundlikkus on asjal ülvilets.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Ma olen ka nagu kits kahe heinakuhja vahel - osta või mitte see Jacobson. Nagu Martinj artiklist Praktilises Arvutikasutajas selgus, on Jacob tuimem, samas olen digi-tv foorumit lugedes aru saanud, et see sõltub konkreetsest boksist, mitte margist. Kellelgi oli testides Jacobson tundlikum olnud kui Kaon I.
Vaja oleks teist boksi väiksele telekale fta ja soomede jaoks, kaardipesa peab siiski olema tuleviku jaoks. Hea on 12 V toide, saab otse akult vaadata.
Martinj, kui Sa seda Jacobit proovisid, oli selle kast mingi plommi või kleepsu all? Kui mitte, saaks sisuga tutvuda, võib-olla on tuuneril mingi takisti, millega tundlikkust saaks reguleerida.
Tsiteerides Roskat, peaks Zuumboxi I ehk HD-varianti hakatama jälle müüma, et valikut oleks.
Comment
-
Ei näinud ma mingit kleepsu.
Kusjuures teine negatiivne kogemus veel jacobsoniga. Sugulased ostsid Pärnu kandis ja ei saanud pilti ette. Antenn korralik yagi ja telemasti poole. Kaabel küll pikk. Signaalitugevus=0
Ise sain Jacobsoni testimiseks.
Soome poole katuseantenniga Eestlased tulid, kuid Sommid mitte.
Kaabel zuumboxdi taha ja pilt suurepärane.
Kui suumkast näitas Soomlaste tugevuseks umbes 40%, oli Jacobsoni näit 0
Samas Zuumbox hetkel maal. Antenniks ilma võimuta pööningul olev poolakas. Eesti kanalitel pilt ees ja Q=99 . Samas etv ja K2 analoog sama antenniga suht nutune. E42 tuleb sõltuvalt kellaajast ja ilmast.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud Scott pooltEks tuleb siis passida, millal uus partii Zuumbox I ehk HD-variant jälle müügile tuleb. Või Merges katsetama kõik Jacobsonid üle. Kuid neil polnud kaupluses soome digisignaali, kui viimati seal käisin.
Zuumboxiga igatahes Padise kandis sain , Sauel samuti. Aga Jacobsoniga ka akna all mitte. Null.
Ja muide, mu suumbox viskab OK pildi ette (talutav) kui Q=10 ja edasi.Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...
Comment
-
Esmalt postitatud martinj pooltVaata, kas saad toaantenniga eestid kätte.
Zuumboxiga igatahes Padise kandis sain , Sauel samuti. Aga Jacobsoniga ka akna all mitte. Null.
Comment
Comment