Teade

Collapse
No announcement yet.

PANASONIC teler

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

PANASONIC teler

Mure järgmine- nimelt kui teleka tagukaant kopsida viskab rea nagu kokku ja vahel lööb pildi üldse pimedaks.Asi lõhnab külmakate järgi kui kus seda täpsemalt taga ajada.ei viitsi nimelt tervet trükkplaati ka üle joota.Kas võib jama olla selles, et kineskoobi küte kaob ära või midagi sellist?
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

Küte nüüd vaevalt sest siis kustuks pilt aeglaselt ja tekiks tagasi samuti sujuvalt. Pigem on lahti reatrafo jooted või siis kuskil seal kandis midagi. Viska pilk peale ja arvatavasti leiad paiga kohe üles.
    - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
    - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Kui viga nii ilmne, et koputamise peale norm pilt taastub siis pole neid külmakaid raske leida kruvi aga kaas maha ja reatrahvo ja reatransi ümbrusele pilk peale. Samas minu teada panacatel tavaliselt probleeme kaadri külmakatega, nii et kas vea ilminguks on vertikaalne või horisontaalne triip. Edu parandamisel.

Comment

sellele järeldusel, et rea ümbrus sai ka jõutud lõpuks Ok teema kinni
        MSN- taneltreima182@hotmail.com
        telefon katki.

Comment

huvitav.
          mul ka panasonicul mingid triibud veits kaldu(pidiga ei saa arugi)
          siis on hästi näha kui panna av resiimi
          kas ka mingi kala?
          Seal kus suitsu, seal ilmselt tinutatakse..

Comment

Kiirendus pinge(G2, Screen,kus ja kunas nimetatakse) väheke vale. Vaja järele häälestada.

Comment

huvitav.
              mul ka panasonicul mingid triibud veits kaldu(pidiga ei saa arugi)
              siis on hästi näha kui panna av resiimi
              kas ka mingi kala?
              keera reatrafo pealt heledust v2hemaks.
              v6imalik, et tuleb p2rast fookus uuseti paika ajada
              Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Working...
              X