Teade

Collapse
No announcement yet.

starman, 2 telekat, 1 raadio

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    starman, 2 telekat, 1 raadio

    Tere, Mustamäe kortermajas on Starmani kaabel. Oleks soov kasutada 2 telekat (hetkel analoog, tulevikus digi) ja ühte raadiot. Ühe teleka ja raadio puhul probleeme polnud, teise lisamisel tekkisid häired nii telekasse kui raadiosse. Küsimus selles, et kas 3 seadme puhul on juba vaja võimendit ja kui siis millist? Või saab asja lahendada ka jagaja, filtriga? Tänades...

    #2
    Vs: starman, 2 telekat, 1 raadio

    Mul ka starman (analoog). Kahe teleka vahel on tavaline jagaja ja siis neti/tv filter ennem ühte telekat. Pilt mõlemal hea. Raadio ja digi kohta ei oska midagi öelda.
    Millised on häired? Kas kaablid korralikud?

    Comment


      #3
      Vs: starman, 2 telekat, 1 raadio

      Jagaja kõige enne ja siis ühe teleka juures data filter? võibolla selles viga ongi, et mul on vastupidi, data eraldatakse esimesena ja siis ülejäänu jagatakse. Kaablid on korralikud, häired tekivad alles raadio lisamisega (müra, sahin). Proovin.

      Comment


        #4
        Vs: starman, 2 telekat, 1 raadio

        Arvutile eelkõige üle filtri, seejärel telekatele/raadiotele ülejäänud osa. Mul endal ka 2TV+ ressiiver nõuab antennivõimendi kasutamist. Väga tugeva signaali puhul pole seda vaja, sõltub olukorrast. Heaks indikaatoriks nõrgast signaalist oleks võimalus raadio/ressiiver korraks lülitada monorežiimi. Kui monos mürad puuduvad, jääbki signaalitugevusest puudu. Kui monos on parem kui stereos, siis seda enam.

        Comment

        Working...
        X