Teade

Collapse
No announcement yet.

videopleier tüüneriks! kas on võimalik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

videopleier tüüneriks! kas on võimalik?

on siis selline mudel nagu LG w124w, kas ma saaksin seda kasutada tüünerina, et video-kaardi video-in pesa kaudu pilti arvutisse saada?

taga on olemas antenniaugud küll. on neist midagi tolku?

vid. kaart on ATI 128 aiw, aga selle pilt kehva signaali korral natuke nadi. kui telekast pilt võtta, siis on parem. aga tahaks viseomakki tüünerina kasutada, aga ei oska kanaleid välja valida.

kui keegi aidata saaks oleks hea. aitäh

edit: tegelt sain vist juba ise vastuse. ei ole võimalik vist kasutada teda nii nagu ma tahtsin. selle lingil on, et ei ole tüünerit tal. http://dom.hi-fi.ru/catalog/product.php?mo..._id=8645&view=1

aga mille jaoks siis need antenniaugud tal seal?

et siis, ei tea keski soovitada midagi, et saaks makki tüünerina kasutada ma?

kole aeglane teil see värk siin. või on teema juba ammu kuskil läbi nämmutatud? otsingust küll midagi ei leidnud.

Comment

Vastasid ju ise ära et ie saa. Antenni augud selleks et sealt saad pildi telerisse kui teleril puudub AV sisend või see on juba täis ja teise auku paned siis loomulikult selle kaabli mis tuleb antennist. Miks keegi ei viitsi manuali või eesti keeles kasutusõpetust lugeda, kindlasti on seal ka pildid ja puha.
      Elekter on niisugune asi mida ei näe, aga tunned - ja kui tunned siis enam ei näe

Comment

nu selge siis. see siis mingiitele vene telekatele mõeldud, millel composite auku ei ole ja siis saab videot vaadata, kui ma nüüd õigesti aru saan.

ja manuali võin ma lugeda küll, aga ei ole sellist asja mul. lihtsalt ei ole säänne low-end elektroonika mees, et lennust välja jagaks.

Comment

Working...
        X