Teade

Collapse
No announcement yet.

InterVideo Windows DVD Creator

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    InterVideo Windows DVD Creator

    Tere!
    Võibolla pole see alafoorum just parim koht selle teema jaoks aga kuna tegemist on siiski videode töötlus programmiga, siis ehk keegi väga pahaseks ei saa . Küsimus on selline, et tahaksin teada saada, kuidas saab progammiga InterVideo Windows DVD Creator MPG-2 formaadis videot töödeldes teha nii, et klippidele ka hääl kenasti peale jääks? Ei taha, et kõik oleks ainult taustamuusika

    #2
    Vs: InterVideo Windows DVD Creator

    Ja veel sellised küsimused ka, et mispärast see programm video kvaliteeti kehvemaks muudab? Kuidas saab kvaliteeti parandada ja kas üldse saab? Ning mis formaati oleks video pärast kõige mõtekam salvestada?
    viimati muutis kasutaja RS09; 03 m 2008, 16:08.

    Comment


      #3
      Vs: InterVideo Windows DVD Creator

      Kuna pole programmi siis head vastust anda ei saa.
      Miks video kehvemaks läheb kipub olema kas sätetest või programmist endast. Kahtlustan, et proge skaleerib ja konverdib algmaterjali ringi. Kuid just siis lähebki pilt kehvemaks. Tee kõigepealt kindlaks originaalvideo resolutsioon ja mis koodekis ta on (Mpeg-1, mpeg-2 jne.?). Kontrolli, et lõpptulemus oleks kindlasti samas formaadis. Teine variant, et kasutatakse mingeid filtreid "pildiparandamiseks", mis kasu asemel seda kehvemaks teevad.
      Helile on kindlalt lahendus olemas, kuid kogu videotöötlusel on sedavõrd palju iseärasusi, et soovitan kõigepealt algtõed selgeks teha. Konteinerformaatides on heli ja video kokkumuksitud ja kodeeritud, videotöötlusel nad eraldatakse ning pakitakse lahti, ja tehakse kõik töötlusoperatsiionid eraldi. Pärast pakitakse ja muksitakse kokku tagasi. Ju on prodseduuril mingi kala sees.
      Sellistel kõik lihtsalt ja kiirelt programmidel ei olegi teinekord õieti sätteid ja neil kasutataksegi sunniviisiliselt ümberpakkimist ning resode muutmist. Sel juhul on kaval vahetada programme.

      Comment

      Working...
      X