Teade

Collapse
No announcement yet.

teleka hääl kaob vahepeal ära

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

teleka hääl kaob vahepeal ära

Et vahepeal läheb siis hästi vaikseks. Kui volumet korraks juurde panna, siis läheb normi tagasi. Milles võiks viga olla, kas lihtsalt mingi juhe ei anna hästi ühendust või miskit tõsisemat. Teler ise mingi 99 a daewoo.

On olnud selline juhus,et valjuka mähis jäi pilusse kinni ja siis mängis vaikselt kui matsu juurde keerata hakkas jälle liikuma ja nii mõnda aega jälle töötas.Proovi äkki teise valjukaga töötab.

Comment

lõhnab si*a kontakti järgi valjukas. Tegelt see halb kontakt/joode võib suvalises kohas skeemis olla.
      Aga kas siis hakkab normaalsemalt mängima kui jõumeetodil(rusikaga vastu telekat) "remontida" üritad ?
      Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

...Aga kas siis hakkab normaalsemalt mängima kui jõumeetodil(rusikaga vastu telekat) "remontida" üritad ?
        Sellist "jõumeetodit" kasutatakse ikkagi ainult vea kindlakstegemisel. Paras müks rusikaga annab kiiresti vajalikku infi, ka võib samal ajal iseloomulikku heli kuuldes üht teist arvata.

Pidev tagumine ja kõvemad matsud ei lähe mitte.

Comment

ma mõtlesingi vea kindlakstegemist aga mõnikord pärast paugu panemist mängib aastaid ilusti
          Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Ma lugesin kiirustades ja ei olnud tähelepanelik. Küsimust, millele ma vastasin, ei esitanud teema püstitaja.

Vabandust, martinj, :-[!

Comment

Working...
            X