Teade

Collapse
No announcement yet.

DVD pilt sinine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DVD pilt sinine

Tere ja häid pühi!
    Mure: mul on philipsi kodukino HTS 3154. Jõluvana tõi lapsele uue Narnia aga kodukino mängib seda plaati vigaselt. Pilt ujub ja muutub siniseks ja uduseks. Vahetevahel on ka normaalne. Sama jama oli ka Jääajaga. Osad plaadid mängivad väga hästi , näiteks Poirotì lood . Arvutis mängib plaat normaalselt.

Vs: DVD pilt sinine

üldjuhul on plaadi viga.kahtlustaks et kopeerimiskaitse teeb seda.mõnikord olen sellise asjaga kokku puutunud.ja mis kõige huvitavam-igasuguste eksootiliste nimedega mahamängijad toimivad ilusasti,viga lööb välja sonyde,philipsite ja teiste tuntumatute nimedega mängijatel.
    kõige kavalam on plaadist teha koopia, sest sageli ei anna ka plaadivahetus soovitud tulemust.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
      üldjuhul on plaadi viga.kahtlustaks et kopeerimiskaitse teeb seda.mõnikord olen sellise asjaga kokku puutunud.ja mis kõige huvitavam-igasuguste eksootiliste nimedega mahamängijad toimivad ilusasti,viga lööb välja sonyde,philipsite ja teiste tuntumatute nimedega mängijatel.
      kõige kavalam on plaadist teha koopia, sest sageli ei anna ka plaadivahetus soovitud tulemust.
      sama asi, millest ma umbes aasta tagasi rääkisin, aga miskit tagasisidet ei saanud. Koopia tuleb kenasti koopiakaitse vaba, kui valmis saad

Kena jõulu...

Ps. Sony oma see koopiakaitse oligi, millega maadlesin - virma kepka predstavljaet....

Philipsil muidugi ämbriga tarkvara saadaval - ehk saab upgradest abi?

Comment

Kuidas see koopiategemine välja näeb? Kui lihtsalt sisu Exploreri all ringi kopida, miks koopiakaitse kaasa ei lähe?

Ise olen 2 plaadiga nii teinud, aga koopiakaitset sel materjalil niikuinii polnud.
        73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
        ATiP1pN4XeM

Comment

[quote=karla]Tegelt asi lihtsamast lihtsam... vaja on kahte progejuppi:

1. Any DVD - see asjandus eemaldab märkamatult kõik enamlevinud kopeerimiskaitsed (macrovision ja teised mis põhinevad vigastel bittidel) Pärast selle proge installi saad kopeerida arvuti kõvakettale või kuhu iganes nii dvd kui audioplaate mis varem sellisele tegevusele ei allunud.
          2. Clone DVD - programm mis transkodeerib dvd failid, menüüd ja muu plaadil leiduva info, võimaldab eemaldada liigsed audiorajad, reklaamtreilerid ja muu mis vajalikuks ei osutu. Pldjuhul selgub tõsiasi, et pärast mittevajalikes keeltes audio ja reklaamklippide eemaldamist mahub vajalik kraam kenasti dvd5 ehk siis ühekihilisele toorikule ilma et filmi ennast peaks kokku pakkima ja kvaliteedis kaotama.
          Mingisugust raketiteadust või suuri eelteadmisi selle tarkvara kasutamiseks vaja ei lähe, hakkama saab iga vähegi asjast huvituv arvutikasutaja.[/quote

http://www.elfaelektroonika.ee/fooru...509#post275509

Comment

Mul oli ka Philipsi DVD mängijaga probleem. Nimelt ei lugenud kõikke plaate korralikult. Võibolla eksin nüüd sõnastuses, aga viga oli regioonides. Plaadi ümbrisel on kirjas, mis regiooniga tegu on. Abi sain sealt http://www.videohelp.com/ Seal vasakus tulbas on selline koht DVD hacks. Valid selle ja sealt edasi otsid oma dvd mängija margi. Ja sealt siis saad õpetuse, kuidas su mängija hakkab kõikke regioone mängima. Puldil tuleb nuppe vajutada. Vähemalt mina sain abi. Enam pole olnud sellist plaati, mida mu Philips ei suudaks mängida.
            Proovi, võibolla saad ka sina sealt abi.
            Häid jõule kõigile!!!

Comment

Esmalt postitatud Scott poolt
              Kuidas see koopiategemine välja näeb? Kui lihtsalt sisu Exploreri all ringi kopida, miks koopiakaitse kaasa ei lähe?

Ise olen 2 plaadiga nii teinud, aga koopiakaitset sel materjalil niikuinii polnud.
              Sa ei saa karmima kaitsega plaate arvutis üldse mängima ja kopeerimisprogramm karjub, et plaat vigane ( võib ka öelda, et kaitsega ). Täpselt sama efekt tekkib osade mängijatega - ei loe üldse või heal juhul saad menüü ette ja sealt edasi ämber.

Eelnevalt kirjeldatud metoodika AnyDVD ja CloneDVD on just see õige tee endale "turvakoopia" tegemiseks. Endal on miski 3-4 täiesti seaduslikult ostetud plaati tulnud kasutuskõlblikuks kopeerida.

Comment

Working...
              X