Teade

Collapse
No announcement yet.

Vajan abi/teenust tehnika kokkupanemisel

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vajan abi/teenust tehnika kokkupanemisel

Tere,

kas siin foorumis oleks mõnda Tallinna inimest, kes aitaks vajadusel mõistliku summa eest ühendada vastostetud (kõik osad pole veel koos) ressiiveri (5.1), dvd-mängija, kõlarid (2 esikõlarit + bassikõlar), vinüülimängija, Starmani digiboksi ja teleri? Avasin ressiiveri kasti ja see mis mulle vastu vaatas on mu jaoks rohkem kui tuumafüüsika. Oma tutvusringkonnast pole ma veel leidnud ühtegi meesterahvast, kes seda enda arvates 100% teha oskaks...
    Kui vaja võin lisada siia kõik konkreetsed mudelinumbrid.
    Ühendamise juurde võib lisanduda mõne lähedalasuva elektroonikapoe külastamine, sest ma arvan, et mul ei pruugi kõiki vajaminevaid kaableidki olemas veel olla.
    Lihtsalt uurin maad. Kas keegi oleks nõus ja mitme raha eest?

Vs: Vajan abi/teenust tehnika kokkupanemisel

Tere!

Homme olen vajadusel tegija.
    Lepime vajadusel kokku telefonitsi.

Heldur
    53803889

OK?

Homme isegi on vist Kaubamaja tehnikaosakond lahti, niiet kaabeldus saab kindlasti sooritatud
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Tere,

saan teleka kätte alles laupäeval või esmaspäeval. Ise asun Kristiines, nii et lähim kauplus oleks Kristiine keskuse plussmiinus või mis seal oligi? Eks ma võtan siis ehk ühendust, kui sobib?

Comment

Esmalt postitatud moloko poolt
        Tere,

saan teleka kätte alles laupäeval või esmaspäeval. Ise asun Kristiines, nii et lähim kauplus oleks Kristiine keskuse plussmiinus või mis seal oligi? Eks ma võtan siis ehk ühendust, kui sobib?
        Jah, Kristiine on väga sobiv ka minu jaoks

Võta julgelt ühendust.
        Rahulikke pühi,

Heldur
        Erilahendused.
        PS või mail.

Comment

Working...
        X