Teade

Collapse
No announcement yet.

TV-pult.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

TV-pult.

Kas annab midagi teha kui TV-pult on tuim. Toimib kuni 1.5m ja ka sellelt kauguselt on vaja täpselt sihtida ja nuppu peab kaua all hoidma. (Patareid on uued) Telekas on Samsung, juhuks kui on vaja teada.

Osadel pultidel on sees elektrolüütkonded, äkki see läbi,vôi siis juhtimistrans vôi osa IR dioodidest (mônedel pultidel on neid mitu)
    ja PUHASTA puldi nuppude kontaktid ära !!!
    vôi siis telekas viga (telekaesine must) Proovi teist pulti (kasvôi analoogset) siis näed kummal pool viga on, kas telekas vôi puldis.
    Pultide remondiga on asi aga selline, et ei tasu üldjuhul ära
    Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

Väga tihti kipub pultides jooted lahti murduma, sest tead ise.... kukub maha jne... Ja siis hakkavad anomaaliad pihta. Alustuseks jooda kõik asjad üle, mis on natuke suuremad... Konded, IR dioodid, patarei klemmid jne...

Comment

Kui ma puldi nuppe vajutan siis telekal see tuli vilgub küll, mis näitab, et signaal jõuaks nagu telekani aga vaatamata sellele ei taha telku kanalit vahetada.
        Mis puldi maha kukkumisse puutub siis mu naine viskab puldi paar korda päevas maha , võibolla on tõesti midagi lahti põrutanud. Kus saaks lasta kontrollida, ise ma ei tea elektroonikast rohkem kui siga pühapäevasest päevast.

Comment

Samsa telekas mul täitsa olemas, võib katsetada küll kuigi ehk on lihtsam AA-teenindusest läbi astuda ja nende telkude peal testida. Või poes ?
          - Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
          - Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!

Comment

Working...
          X