Nii, Siriuse pealt 5.0E peaks koodivabalt tulema sihuke kanal nagu TV Sport, mis kuulub Romanian mux paketi koosseisu. Tahaks seda kanalit väga näha kuna see näitab nii inglise kui hispaania liigat, aga mina sellel kanalil pilti ette ei saa. Panen paketi sisse ja kanalid ilmuvad nimekirja. Kõik teised selle paketi kanalid on nähtavad, aga TV Spordi peale pannes ütleb Scrambled ja et Viacces is not accesible to this program. Aga kui ta on koodivaba ei tohiks ta seda ju öelda ja www.lyngsat.com -is on ta tõesti koodivabaks märgitud. Äkki keegi teab, mis viga või äkki pean tuunerisse rohkem mingeid andmeid sisse andma. :
Kui kellelgi on äkki sat siriuse peal, äkki saab keegi proovida kas saab selle kätte. Andmed on 12697 V, SR 14685, FEC 3/4. Mina panin need sisse, aga äkki on PID--e ka vaja. Kes teab või saab proovid oleks tänulik?
Mul siis tuuner Humax VA-FOX, niiet oleks huvi kusagilt Inglise liigat koodivabalt või viaccessis vaadata. :P
Kui kellelgi on äkki sat siriuse peal, äkki saab keegi proovida kas saab selle kätte. Andmed on 12697 V, SR 14685, FEC 3/4. Mina panin need sisse, aga äkki on PID--e ka vaja. Kes teab või saab proovid oleks tänulik?
Mul siis tuuner Humax VA-FOX, niiet oleks huvi kusagilt Inglise liigat koodivabalt või viaccessis vaadata. :P
Comment