Teade

Collapse
No announcement yet.

Sati küsimus?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sati küsimus?

    Nii, Siriuse pealt 5.0E peaks koodivabalt tulema sihuke kanal nagu TV Sport, mis kuulub Romanian mux paketi koosseisu. Tahaks seda kanalit väga näha kuna see näitab nii inglise kui hispaania liigat, aga mina sellel kanalil pilti ette ei saa. Panen paketi sisse ja kanalid ilmuvad nimekirja. Kõik teised selle paketi kanalid on nähtavad, aga TV Spordi peale pannes ütleb Scrambled ja et Viacces is not accesible to this program. Aga kui ta on koodivaba ei tohiks ta seda ju öelda ja www.lyngsat.com -is on ta tõesti koodivabaks märgitud. Äkki keegi teab, mis viga või äkki pean tuunerisse rohkem mingeid andmeid sisse andma. :

    Kui kellelgi on äkki sat siriuse peal, äkki saab keegi proovida kas saab selle kätte. Andmed on 12697 V, SR 14685, FEC 3/4. Mina panin need sisse, aga äkki on PID--e ka vaja. Kes teab või saab proovid oleks tänulik?

    Mul siis tuuner Humax VA-FOX, niiet oleks huvi kusagilt Inglise liigat koodivabalt või viaccessis vaadata. :P
    Muusikahull!

    #2
    Ega ta vist nagu pole koodivaba.Nimelt on ta mingi asjaga ära kodeeritud kas siis conax, powervu või midagi sellist.Oletame, et vahel piisab sellest, et peab olema minig moodul mis tunneb teist krüpteeringut-vahel piisab sellest, et pilti näha.Aga jah kahjuks ta viaccessi tüünereid ei taha.LYNGSAT vahel pooliku infoga ka
    MSN- taneltreima182@hotmail.com
    telefon katki.

    Comment


      #3
      Kle ikka sain kätte. Andsin tuunerile PID-id käsitsi ette. Sain pildi kätte, kuigi jah ta on nagu preagu Promo kanal, et ta vist läheb varsti PowerVu kodeeringusse .
      Muusikahull!

      Comment


        #4
        nujaaa siis häste - ise ei viitsinud toksida midagi juurde.Aga jah siiski kui promo siis nagu peaks vabapt lippama-aga ok see selleks.Igavene nu.......s on viimase 1,5 aastaga toimunud- SECA2 VIACCESS2 jne -siiani tiritakse lahti.(ok NTV venelastel lahti aga siiski.Hea, et conax löödi niikaugele, et seasoniga vaadata saab ))).Elame näeme mis seal taevas siis toimub.Aga au venelastele ja poolakatele ))))) esimesd kes via lahti tegid )))
        MSN- taneltreima182@hotmail.com
        telefon katki.

        Comment


          #5
          Kas sa selle NTV lahti oleku all mõtled sa seda blockeriga kasutatavat orginaalkaardi varjanti või. Või on mingi muu võimalus NTV lahti saamiseks. Tahaks nagu Discovery kanaleid ja NTV Fotbolli vaadata. :
          Muusikahull!

          Comment


            #6
            blockerit justnimelt
            MSN- taneltreima182@hotmail.com
            telefon katki.

            Comment


              #7
              Kust seda blockerit ja kaarti saada? On eestis selliseid asju kusagilt saada. Palju maksavad ja kaua selline asi veel töötada võib? :
              Muusikahull!

              Comment


                #8
                netis oli soft olemas nagu pici jaoks ja selle via jaoks.Vaata ringi veits.Kui softi leian võin kaardi prooviks valmis keevitada.
                MSN- taneltreima182@hotmail.com
                telefon katki.

                Comment


                  #9
                  Aa, et orginaalkaarti pole siis vaja osta või?
                  Kas ma saaks oma fun kaardile mingit softi juurde pannes NTV lahti koos blockeriga?

                  Ja kust ma blockerit osta saaks? Palju maksab? ???
                  Muusikahull!

                  Comment


                    #10
                    blockeri võid ise ka keevitada -- noh hind oleks tal siis koos kivi ja kaardipesaga kuskil 125 eeku näiteks.Vot pole uurinud mida sellelefunile juurde saaks kribada või midagi siukest aga eks uurin välja
                    MSN- taneltreima182@hotmail.com
                    telefon katki.

                    Comment


                      #11
                      Aga kas sina oleksid võimeline näiteks blockeri mulle mingi raha eest kunagi valmis tegema. Kui ta nii odav on oleksin nõus sult selle mingi raha eest ostma, loomulikult siis oleks vaja kuidagi see kaart ka muretseda, aga uuri seda asja ja siis räägi, mis võimalused on. Oleksin NTV'st väga huvitatud. Ma ei ole ise skeemide järgi midagi teinud, niiet ise ei oskaks teha.

                      Kas oleks võimalik sinu käest näiteks mingi 150-175 krooniga see blocker tellida? Mis võimalused siis kaardi saamiseks oleks? Ja palju see maksab? :
                      Muusikahull!

                      Comment


                        #12
                        blockeri võin 150 eeeguga korraliku teha-võimausi plaadiilmutamiseks söövitamiseks on- materjali on ka ja progeda saab ka kivi-Nimelt peab veit uurima- kas mitte pole blocker viaccess1 kodeeringu lisa mis lubab via 2 vaadata.Ühesõnaga blockeri saad millas vaja.kasvõi homnepäev.Räägi muidu kus ise asud?
                        MSN- taneltreima182@hotmail.com
                        telefon katki.

                        Comment


                          #13
                          Ma ei tahaks sinult ennem blockerit tellida kui kaardi saamisega asjad selged pole. Uuri välja kuidas või kust ma mis hinna eest kaardi saaks? Siis kui kaarti ka võimalik saada telliksin sult blockeri ka. Ise asun Tartu läheduses.

                          Ma pean veel seda asja natuke uurima ise ka. Mul praegu pann Siriuse peal, aga ta ei ole keeratav ja praegu on mul ainult üks LNB küljes. Ma pean vaatama kas signaal nõrgaks ei jää, kui ma kaks LNB'd juurde panen, ASTRA (19,2E), SIRIUS (5E) ja EUTELSAT (36E) ju suht suure vahega. Selle peale peab ka raha kulutama päris palju, sest Diseq jagaja vaja vahele panna jne. Oleneb palju kaart maksab, siis vaatame edasi!  :
                          Muusikahull!

                          Comment


                            #14
                            Signaal ei tohiks nõrgaks jääda kui sul 90 pann on(nõks suurem oleks etem aga saab sellega ka läbi.)! pea võin sulle maha parseldada )) Kuskil 275 eeguga.Minuteada need kaardinduse jah vana algoga .Aga uurime asja.
                            MSN- taneltreima182@hotmail.com
                            telefon katki.

                            Comment


                              #15
                              Mul on pann 110 cm.  8)

                              Ja uuri siis seda kaardi saamise võimalust? Siis vaatame, mis ma ostan, sest ega mul väga palju raha raisata pole.  
                              Kuigi noh kui kaart väga kalliks ei lähe, siis vast saan peagi sult blockeri ja pea ära osta, kuigi natuke läheb võibolla aega.
                              Muusikahull!

                              Comment

                              Working...
                              X