Teade

Collapse
No announcement yet.

Kodune jälgimisseade vanast videokaamerast ja TFT-monitorist

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kodune jälgimisseade vanast videokaamerast ja TFT-monitorist

Kas keegi viitsib nõuga abiks olla?
    Plaanis ehitada selline süsteem: Vana videokaamera (Sony CCD-TRV48E) ühes ruumis ja TFT-monitor teises. Mõlemad seadmed on olemas ja vunkavad koos ilusti. Probleem on aga selles, et kaamera toide on akult ja lisaks lülitub ta ise välja, kui ei ole teatud aeg temaga tegeldud, st. läheb standby olekusse. Soov on saada pidev toide akulaadijalt ja ka pidev töötamine soovitud ajal.
    Saaksin võibolla ise hakkama ümberehitustega, kui need pole väga keerulised ja kui keegi juhendaks, mis teha. Kui liiga keeruline, on spetsialisti abi vägagi teretulnud. Elektroonikaga siiski eelnevaid kogemusi pole peale autoraadio lõppvõimude vahetamise. Niiet tean sellest üsna vähe.
    Tänud juba ette!

Et milleks seda vaja läheb? Emme tahaks näiteks köögis toimetada, kui väike laps teises toas magab. Samal ajal ka silma peal hoida, et kuidas pisikesel läheb.
    viimati muutis kasutaja giordanobruno; 11 m 2009, 11:47.

Vs: Kodune jälgimisseade vanast videokaamerast ja TFT-monitorist

Defineeri kaameraga "tegelemine".
    Erilahendused.
    PS või mail.

Comment

Tegelemine on kas filmimine, vaatamine, zoomimine, menüüdes sorimine, sisse-välja lülitamine vms. Ei osanud lihtsalt ühe sõnaga paremini iseloomustada seda.

Tegelt on aga probleem lahendatud. Kui laadimisadapter ühendada kaameraga nii, et akut kaamera küljes pole, siis töötabki vooluvõrgust ja standbysse ei lähe.

Teema võib sellega lukku panna.

Comment

Huvipärast proovisin oma Sony (mingi teine mudel oli: TRV511 vist) kaamerat samamoodi tööle jätta. Mul see paraku päriselt ei õnnestunud. Ilma akuta ja toiteplokist toittes jääb ta küll igaveseks käima, kuid mõne aja pärast käivitub mingi reklaam-demoprogramm, mis hakkab siis ekraanikraafika ja pildiväänamise abil promoma selle kaamera erinevaid töörezhiime ja kasutusvõimalusi. Vaatlus- või valvekaamerana teda sel moel kasutama ei kipu. Ma küll menüüdes väga ei sobranud, ehk saab seda tingel-tangelit äragi keelata.
        Kas Sul giordanobruno säärast probleemi ei tekkinud?

Comment

Plinnile:
          Süsteem valmis ehitatud ja päev töötanud, mingeid probleeme pole olnud. Numbri järgi võttes on sul natuke uuem mudel, igatahes erinev. Ise ma otsisin menüüst võimalusi standby-d välja lülitada, aga ei leidnud, ei mäleta, et oleks kohanud demode kohta midagi. Seega ei oska aidata. Kaeva kasutusjuhendis, ehk see aitab.

Comment

Selge. Tänud!
            Eks pean uurima. Menüüdes mul sõna "demo" küll täitsa olemas, kuid mingit "on/off" valiku võimalust selle tagant ei avanenud. Igas't muid "ekstraid" sai küll sisse/välja lülitada menüüde kaudu. "Standby" funktsiooni mingitki pidi lülitamist ei leidnud ka mina kusagilt menüüdes, kuid suure otsimise ja näppimise peale (ja olen ise kindel, et midagi esialgsetest seadetest ära ei muutnud!) hakkas minu kaamera ka ilma akuta ja ainult toiteadapteri taga ennast standby rezhiimi lülitama. Kurrat ja põrgu! Kõigepealt demob ja promob ennas veidike ja siis paneb üldse pildi taskusse...
            Kaasasaadud manuaalid mul vist mingites skandinaaviamaade keeltes - mitte kottigi ei saan'd aru.
            A eks ma uurin - pole just eluküsimus. Sinult Saadud idee ajel hakkasin lihtsalt kaamerat näppima, muidu seisis teine juba ammu unustatuna, sest aku on ära koolend ja uut pole meie kaubandusest leidnud.

Comment

Plinn: akusid saab ostast, trehvasin seal kolades videokaamerate jaotuses neid.

Comment

Working...
              X