Kas eestis kah kusagil 3D prille müügil on?
Teade
Collapse
No announcement yet.
3D prillid
Collapse
X
-
Vs: 3D prillid
Esmalt postitatud virx5 pooltMissugused need 2D prilld on?
See selleks, mina tean kahte tüüpi 3D prille, ühed on sellised mis on kahte erinevat värvi klaasidega (punane ja sinine vist), neid müüs keegi toru foorumis 25.- tükk, aga need prillid mida siin kinodes kasutatakse on teise tehnoloogiaga: polaroidklaasidega (sama, mis LCD ekraanidel peal on, et pilt nähtav oleks) on ka polaroid päikeseprille, aga ma ei tea kas need kinos toimivad. Muidugi on igal tavalisel kodanikul olemas ka "polaroidklaasi tester" taskus olemas, kui peaksid kahtlasest kohast prille ostma, Selleks on mobiiltelefon, läbi prilliklaasi telefoni ekraani vaadates, kas telefoni või prille keerata, siis peaks teatud asendis ainult telefoni ekraan mustaks minema. Muidugi ma ei tea, kus neid müüakse, äkki saab ka ise teha, kui suur vajadus nende järgi on, siis võid kinos käia ja öelda et kaotasid prillid ära ja soovid need kinni maksta, see pole just väga odav siis.
Täpsemat infot 3D prillide kohta saab ka vikipeediast.Kui Midagi Teha, Siis Tuleb Seda Ikka Korralikult Teha
Comment
-
Natuke lisalugemist: http://www.average.pri.ee/index.php?topic=723.0
Ja punast ja sinist kleepskile võin sulle anda.Erilahendused.
PS või mail.
Comment
-
Minu käest on võimalik saada 3D Anaglyph prille. Saadaval nii Punased/Rohelised kui ka Punased/Sinised.
Kliki siia
Kohaletoimetamise aeg on 2-5 päeva sõltuvalt Eesti Postist.
Hetkel hind 15 kr/tk.
Neid on võimalik ka ise teha värvilisest kilest või markeriga värvitud klaasidest. Veel on võimalik neid saada välismaa netipoodidest. Sealt on mulle need kohale jõudnud 3-4 nädalaga.
Comment
-
Esmalt postitatud karlsson pooltmarkeriga värvitud klaasidest.
Võtsid klaasist fotoplaadi (võiks olla ka film).
Kinnitasid ära.
Nüüd võtsid värvilahuse (foto- või riidevärvid), lahjendasid parajaks
ja panid plaadi(filmi) sinna likku. Ja siis kuivatasid ära.
Tulemuseks oli ühtlase värviga läbipaistev plaat.
Seda kinnituslahust andis kasutada hõbetatud traadi tegemiseks.
Sellest traadist sai teha 10 m saatja võnkekontuure.
Comment
-
Kas keegi on näinu´d eestis müügil 3d shutter prille? Kuna telekal tugi olemas siis sooviks osta. http://www.samsung.com/us/consumer/t...subtype=3d-kit
Comment
Comment