Teade

Collapse
No announcement yet.

Grundig T51-440 OIRD kanalite otsimine ja salvestamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Grundig T51-440 OIRD kanalite otsimine ja salvestamine

Tere

Mure siis ülalpool mainitud teleriga ja universaalpuldiga Classic IRC81028.
    Sain selle teleri alles eile ja mure selles et ei näita eesti kanaleid (ülejäänud on olemas kõik). Huvitab kuidas saab sellel isendil kanaleid otsida ja salvestada et vaadata TV-d normaalselt.Üritasin otsida ka google-st ja näppida teleka küljes olevaid nuppe, aga ei midagi.

Ette tänades
    Zonder

Vs: Grundig T51-440 OIRD kanalite otsimine ja salvestamine

milles sul asi-kas teler ei lase kanaleid valida,või sa ei oska?
    puldil on nupp P/C
    P tähendab programmi,C kanaleid
    valid C ja edasi otsid numbrite muutmisega sobiva kanali.mällu jätab ta valitud kanali arvatavasti ise.

Comment

Tänan kreeklane sind vastuse eest, aga see osutus kahjuks poolikuks vastuseks. On sul aimu kuidas saab teha nn "Fine tuningut" ehk siis eestikeeles võiks öelda täppishäälestus vist. Selline nupp on (F) on küll TV küljes olemas aga tundub et vist ei tööta. Ja lisaks nendele eespool mainitud P/C-le pakub mul teler välja ka mingisuguse S-i, mis see võiks olla?

Tänan vastajaid

Comment

kui otsid täpishäälestus,siis järelikult on probleem meetersagedusalal?
        detsimeetril on ccir ja oirt sagedusvõrk sama,meetril aga erinev.nihe tekib kusagil 9-10 kanalil.
        S tähendab kaabelkanali sagedusi.
        ma ei tea,mis sagedustel sa vaatad,aga lappa terve kanalite sagedusala läbi.seda nii C kui S pealt.mõnikord annab see hea tulemuse.kusagil on ikka su kanal ilusasti paigal

Comment

kahjuks ei ole elu nii lill, olen seda korduvalt igatepidi läbi lapanud ja puudu on minu tähelepaneku kohaselt just etv, kanal2, tv3 ja 6, ülejäänund kanalid ( neljas, 11 ja seitse) on olemas

Comment

programmi nimetustest pole mingit kasu.sa ütle kanalid,millel neid üle kantakse.

Comment

Esmalt postitatud kreeklane poolt
              programmi nimetustest pole mingit kasu.sa ütle kanalid,millel neid üle kantakse.
              Tänan vastuse eest, Tv 6 tundub olevat Kanalil S14, ETV kanalil C7, C8 tundub olevat Kanal 2 ja C9 paistab uduselt tv3 olevat

Comment

Working...
              X