Teade

Collapse
No announcement yet.

Universaalpuldi "PHILIPS" SRU 7060-10 programmeerimisel abi vaja.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Universaalpuldi "PHILIPS" SRU 7060-10 programmeerimisel abi vaja.

Tegemist siis universaalpuldiga millel olen saanud tööle ainult teleka (LG) ja seda kah lambist. Olen lugenud õpetusi kuid pole siiamaani pihta saanud kuidas suudaksin talle selgeks õpetada Yamaha EMX120-RDS Ampliferi. Tobe asi on see et selle ampliferi ostsin kasutatult ja kuna originaalpult puudus andis müüja kaasa selle öeldes et see oligi kaubaga kaasas. Pult toimiski sinnamaani kui patareid tühjaks said ja uue vahetusega selgus, et tänu voolu kadumisele kadus ka kood. Kui keegi on eelnevalt kokku puutunud sellise puldi õpetamisega siis andke ehk teada.
    Puldi kohta veidi lähemat infot leiab siit (st koodid jne) http://www.urc.philips.com
    Kui keegi on ennem mässanud sellise puldiga ja oskab häid näpunäiteid tuua siis oleks hea kui antaks teada Ütleks veel niipalju et Philipsi enda kodulehel peaks olema kõikide brändide toodetele vastavad koodid aga kui vaatama hakkad siis viskab ette ainult 5-6 üldist koodi mis siiamaani ei ole reciverit tööle pannud - või siis ei oska ma koodi korralikult sisestada kuigi üritasin õpetust järgida.
    viimati muutis kasutaja ultra2005; 07 m 2009, 06:49.
Working...
X