Teade

Collapse
No announcement yet.

videode konvertimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

videode konvertimine

Tere,
    Mul oleks hädasti abi vaja Mul on arvutis palju filme, mida tahaks DVD- le kõrvetada. Proovisin neid kõrvetada, kuid nad ei mängi DVD-mängias. Arvan, et DVDmängia toetab ainult DivX -e. Kuid mul on kõik mingid
    HDTV.xvid-xor
    HDTV.XviD-LOL
    HDTV.XviD-XOR
    HDTV.XviD-FQM
    mõned on veel XviD -DOT, XViD-Caph, XviD-NoTV, XviD-FoV ja XviD-McCain lõpuga.
    ja siis on hulga aXXo filme
    Oleks vaja neid siis DivX vormingusse, aga ma ei tea kuidas seda teha ja millise programmiga.
    Olen proovinud paljusid programme nagu näiteks Xilisoft DivX to DVD converter, kuid sellest ei ole mingit kasu olnud.
    Palun aidake, ma tõesti ei oska midagi enam teha

Vs: videode konvertimine

Start-Control Panel-Folder Options-View-ja linnuke eest "hide extensions for known file types". Saad teada, millise faililaiendiga on tegu. Ilmselt enamuse puhul - .avi. Seejärel otsid googlest omale vastava konverteri , ehk siis .avi to dvd converter ja konverdid. Olen kasutanud millalgi VSO_ConvertXtoDVD ja DVDSanta nimelisi asju. Need said hakkama.
    Paber ja pliiats on parem kui geeniuse mälu.

Comment

Vs: videode konvertimine

Video Convert Master. Version 8.0.4.20 toetab to avi, mp4, mp3, 3gp, mpeg, wmv, rm, swf, vob, asf, divx ja xvid jne. 30 päevane prooviversioon.

McFunSoft.com
      73lpiC3kCzI 1hz9KtdUAoU FHo6rXLHNTU
      ATiP1pN4XeM

Comment

Working...
      X