Teade

Collapse
No announcement yet.

Logitech Harmony 555 (mõni küsimus puldi kohta)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Logitech Harmony 555 (mõni küsimus puldi kohta)

Teema algatus siis sellest et sai siis soetatud endale kah selline isend. Üks õhtu istumist arvuti taga ning pilt suht selge sellest tehnikasaavutusest. Üldiselt võiks öelda et koodidega mässamise asemel (Philipsi universaalpultidega kogemus olnud) makas paar 100 rohkem ja saad tõesti tegija asja. Siiamaani niipalju kui ma erinevaid elektroonikaseadmeid sisestanud olen, on pult nad kõik kenasti ära tundund ning võimalus ise oma ära nägemise järgi menüü ja nuppude asetuvust sättida arvutiga ühildatult softis on ülimugavaks lisaks. Nüüd aga teema juurde. Küsimus selline, et kui ma erinevad "deviced" kenasti olen sisse salvestanud ja settingud enda jaoks paika pannud, kas (ma ei tea kas puldi patarei tühjenedes ja vahetades kaovad settingud) need sätted mis ma olen teinud, jäävad interneti vahendusel Logitechi accoundi alla mis mul on? Nii et ma saan nad iga kell uuesti taastada. Ja teine küsimus on selline et ega pidev juhtme välja-sisse lükkamine (puldi uuendamise käigus halvasti ei mõju) nagu USB mälupulga puhul - seal annab ta valida safetly remove hardware eemalduslistis selle võimaluse aga pulti järgi ühendades see sinna ei tekki.

Vs: Logitech Harmony 555 (mõni küsimus puldi kohta)

Need settingud jäävad tõesti Logitechi lehele alles ja saad nad alati kätte kui sisse logid. Võid ka mitu account'i teha, kui soovid mitme puldi settinguid säilitada.
    Endale see süsteem eriti ei meeldinud. Oleksin soovinud oma konf. faili, mitte pidevalt neti kaudu asju laadida.
    Juhtme sisse-välja lükkamine halvasti ei mõju, vähemal puldiga mida ise proovisin (Harmony One) sai mitukümmend korda nii tehtud.
    Lõpuks otsustasin, et mulle see pult ei sobi, kuna asi ei oska Panasonicu LCD sisendeid õigesti lülida. Probleem siiski teleka eripäras, mitte puldis..

Comment

Niipalju kui mina oma 525elt patakaid välja kiskunud olen ei ole küll setingud kuhugi kadunud. Juhtme külge lahti ühendamine pole ka midagi teinud, väidetavalt ainult peavad progemise hetkel kindlasti olema korralikud patareid ja juhet ei tohi küljest võtta, pidavat uut pultti peale seda vaja olema.
      Teleka sisendite valimisega on nii et ... kuigi ka minu teleka (LG) orig puldil ei ole sisendite otsevalimist, toimib se Harmoniga väga hästi. Ehk siis kui softis määratud ära, et on vaja valida HDMI1 või AV1 siis seda ka tehakse niiöelda ühe vajutusega mitte ei lapata lahti sisendite menüüd ja ei hakata nooltega üles/alla liikuma (mida tuleb teha orig puldiga).
      Uue telekaga läks selle tööle saamiseks natuke aega (peaaegu oleks juba loobunud) aga kui käima sai ja makrod paikka siis jälle väga mugav.

Ehk on abiks

Comment

Selline küsimus veel, et kas on võimalik seda pulti panna ka sülearvutit juhtima (winamp,mediaplayer jne) Arvutil endal puudub varustuses infrapuna ja bluedooth mida muidugi alati on võimalik USB lisana juurde osta. Või on selle jaoks olemas Logitechil veel eraldi seade võimalik hankida.

Comment

Kuna softis on devicena võimalik lisada ka Computer siis ... ma ei näe küll põhjust miks IR vastuvõtjaga ei peaks seda saama teha. Pole küll ise provinud.

Comment

Working...
          X