Teade

Collapse
No announcement yet.

DigiTV kaardi jagur

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

DigiTV kaardi jagur

Kas keegi omab infot sellise isendi kohta, kas Eestis töötab?
    Kahjuks pole mainitud seal millist conax -t see isend toetab.

Nagu vist otseselt piraatluse alla ei lähe, kuid kui kellegi arvates teema foorumisse ei sobi, siis kustutage ära.

Vs: DigiTV kaardi jagur

Piraatluse alla ei tohiks minna, neid jubinaid ka eesti satipoodides müügil olnud. Eestis kasutatava conaxi kohta ei tea kosta sest pole proovinud, venelaste NTV+ kaardiga toimetas ilusti. Sai paar aastat tagasi kliendile paigaldatud, nii korra kuus kippus kokku jooksma ja tahtis restarti saada, see ka ainus probleem. Muuseas, levi nagu lahjal wifiruuteril, kui ikka kivimaja ja suur siis ühest maja otsast teise ei pruugi alati toimida.
    Edit:
    Sai asja kolleegidelt uuritud ja vastus ühene: need mis eestis müügil loksutavad conaxi kaarti küll, seda senikaua kuni starman cas7 krüpti sisse ei lülita, siis seotakse kaardid tüüneriga ja cardsplitter ei oska sellise versiooniga miskit peale hakata.
    Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Seal ebays nägin ka mingit kallimat versiooni sellist, kus igal kaardil oli ikka antenn ka küljes. Tollel oli kirjelduses kohe märgitud, et toetab conax cas 5...7.
      Päris niisama ei tahaks seda 2k asjale kulutada kui võib juhtuda, et varsti asi ei toimi enam. (ca 2 aastat peab asi toimima, et sellest mingit kasu ka oleks).

Ma ei ole Eestis selliseid isendeid märganud, kas keegi oskab anda viidet mõnele ja mis hinnaklassis need ka on?
      viimati muutis kasutaja ints0000; 03 m 2009, 10:23.

Comment

Ma arvan, et seda teab vaid operaator, kaua ta mingit standardit kasutab. Hetk ja pimedus. Mõningad kogemused juba olemas, et digiajastul ei tasu millegi peale lootma jääda ja kindel olla.
        Ehk kasuta ainult operaatori poolt lubatud ja paaritatud vastuvõtjat. (nt Viasat) või peab seade mingitele x tingimustele vastama (Starmani DVB-C ja DVB-C telekad on pimedad).
        Isetegevus saab karistatud. Kui Sina ei pea mitte nägema, siis ei näe kah. (viimast lauset ärge 100% tõena võtke). Kui ka tehniliselt ei saa keelata/piirata, tehakse vastuvõtt võimalikut ebamugavaks (Soome).
        Ja kui sellest veel on vähe, siis tulevad laimukampaaniad. Mõned aastad (väga ammu) tagasi tembeldas Viasat kõiki sativaatajaid, kes ei omanud nende kaarti piraatideks, unustades, et võib ka vabu kanaleid vahtida.
        Samas ma arvan, et Eesti DVB-T kodeeringut niipea ei muudeta ja boksi paaritama ei hakata, sest siis oleks seda juba tehtud . Ja jama vaevalt et Starman omale teha tahab.
        viimati muutis kasutaja martinj; 03 m 2009, 13:33.
        Elu on nagu lintmakilt muusika kuulamine. Mida lõpupoole, seda kiiremini hakkab linti äraandev ketas pöörlema...

Comment

arvestades selle jaguri hinda tuleb isegi ehk mõtekam teine kaart rentida. Kuna selle jaguri hind on ikkagi suht kallis.

Comment

Uurisin mööda netti ja tuleb välja et tõesti toetab ka conax cas7. Tarkvara saadaval sellele cardsplitterile piisavalt ja igaks elujuhtumiks, hind on juba iseküsimus,starmani kuumakse nii odav et tasuvusaeg venib liiga pikaks, venelaste paketi kaardiga tasub nelja kuuga ära kui täispaketti vaatad.
            Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

Mul oli idee teda zuumtv jaoks kasutada, tasuvuseaeg on 2-e aasta ringis.
              Samas on ka selliseid juhtmepõhiseid isendeid saada, need peaks palju odavamad olema, kuid need mida mina nägin, et toeta conax-t.

Mulle sobiks ka juhtmepõhine lahendus, mis cas7 toetaks ja kaardi vähemalt 2-ks jagaks.

Comment

Working...
              X