Telekas Samsung LCD TV LE32A5574 kuud vana, täna hommikul hakkas jamama - peale sisse lülitamist on pilt ca 0.3 sekundit ja siis pilt kaob, hääl on ok. Lihtsalt must ekraan. Olen proovinud korduvalt, ikka sama jama. Kas keegi oskab valgustada, on see mingi levinud viga?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Samsung LCD TV LE32A557 pilt kaob
Collapse
X
-
Vs: Samsung LCD TV LE32A557 pilt kaob
Esmalt postitatud elmarklaas pooltAitäh, aga pole näha midagi - lihtsalt must ekraan... Ja jälle 0.3 sek pilt tuleb peale lülitamist ja siis kaob.
Comment
-
Esmalt postitatud Eggy pooltJu ei ole tegu tüüpveaga (või teadaoleva tüüpveaga) ja meil siin pole palju selgeltnägijaid, kes oskaks ainult margi järgi öelda, mis viga on. Peab keegi ikka sisse piiluma ja uurima, mis karul kõhus valu teeb, et pilt eest ära.
Comment
-
Kui on olemas oss, vaata ület kõik toitepinged. LCD moludes oli tihti nii, et mõne toite silukonde kutu ja pinge pulseeriv. Ja pilt tuli ja läks nagu parasjagu juhtus.
Taustavalguse inverteri viga on muidugi tüüpilisem.- Vend Hieronymus tunneb Motorola toodete nimekirja kõige paremini, las tema ütleb.
- Motorola poolt loodud kiipide hulgas ei ole teda üles tähendatud. - Tähendab: ta on Intelist!
Comment
-
Esmalt postitatud felch poolt Vaata postitustKui on olemas oss, vaata ület kõik toitepinged. LCD moludes oli tihti nii, et mõne toite silukonde kutu ja pinge pulseeriv. Ja pilt tuli ja läks nagu parasjagu juhtus.
Taustavalguse inverteri viga on muidugi tüüpilisem.
Mismoodi (kust) ma neid toitepingeid üle vaatan,st kust ma tean, millised nad olema peavad? Tester mul on :-)
Ja mida saabteha taustavalguse inverteriga (ja milline see on)?
Comment
-
Esmalt postitatud bJako poolt Vaata postitustKondekad näevad kõik väga kenad välja (mul kaks sellise veaga LCD-d).
Mismoodi (kust) ma neid toitepingeid üle vaatan,st kust ma tean, millised nad olema peavad? Tester mul on :-)
Ja mida saabteha taustavalguse inverteriga (ja milline see on)?
Comment
Comment